Sala Polivalentă la Iași. Anunțul Familiei Regale a României
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 05 feb 2020, 09:03
WhatsApp
Foto: ziaruldeiasi.ro
Foto: ziaruldeiasi.ro
Familia Regală a României a făcut anunțul în ceea ce privește Sala Polivalentă de la Iași.

"PROIECT: Sala Polivalentă din Iași va avea trei etaje și se va numi „Regina Maria". Sala va fi folosită în permanență ca bază de antrenament pentru sportivi și va găzdui competiții de anvergură locală, regională, națională și internațională", se arată într-o postare a Familiei Regale a României pe pagina de Instagram. 

Despre Sala Polivalentă Iași

Sala „Regina Maria" va avea cca 10.000 de locuri în tribune, fiind structurată pe trei etaje, va fi folosită în permanență ca bază de antrenament pentru sportivi și va găzdui competiții de anvergură locală, regională, națională și internațională.

Proiectul este gândit să înglobeze atât spațiile pentru spectatori, cât și vestiarele și spațiile pentru presă într-un singur corp, dispuse în jurul incintei de joc, urmând ca la subsol să funcționeze o a doua sală, destinată exclusiv antrenamentelor, relatează ziaruldeiasi.ro.

 
 
 
View this post on Instagram

PROIECT: Sala Polivalentă din Iași va avea trei etaje și se va numi „Regina Maria”. Sala va fi folosită în permanență ca bază de antrenament pentru sportivi și va găzdui competiții de anvergură locală, regională, națională și internațională. (Ziarul de Iași) #reginamaria #iasi #salapolivalenta #romania #2020

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onFeb 4, 2020 at 2:33am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?