Șahtiorul lui Lucescu și Raț, eliminat din Champions League. Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ucrainienii de la Șahtior Donețk au ratat, marți seara, calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după înfrângerea, scor 3-0, suferită pe terenul celor de la Borussia Dortmund.

După 2-2 în tur, echipa antrenată de Mircea Lucescu, și cu Răzvan Raț titular, nu a avut nicio șansă în returul din Germania.

Nemții au început în ofensivă partida, forțând din primele minute înscrierea golului. În minutul 81, Santana a înscris cu capul după un corner și a adus Borussia în avantaj, pentru ca, după șapte minute, Gotze să majoreze diferența.

Nici după pauză băieții lui Lucescu nu s-au regăsit, iar în minutul 58 Blaszczykowski a marcat pentru 3-0, iar calificarea era pierdută. Șahtior a ratat calificarea în sfeturile Ligii Campionilor, acolo unde va merge Borussia Dortmund.

Echipele de start:

Dortmund: (4-2-3-1): Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Santana, Schmelzer - Bender, Gundogan - Blaszczykowski, Gotze, Reus - Lewandowski

Rezerve: Langerak - Kehl, Leitner, Şahin, Grosskreutz, Bittencourt, Schieber

Șahtior: (4-2-3-1): Pyatov - Srna, Kucher, Rakitskiy, Raţ Hubschman, Fernandinho - Teixeira, Mkhitaryan, Taison - Adriano

Rezerve: Kanibolotskiy - Kryvtsov, Stepanenko, Kobin, Gai, Costa, Eduardo

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel