Urmărește emisiunea live
Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti, ATENȚIE la luna noiembrie. Simulescu: O lună MARCANTĂ! La ce trebuie să aveţi GRIJĂ
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Astrosens.ro
Foto: Astrosens.ro
Horoscop noiembrie 2021. Luna aceasta reprezintă o perioadă astrologică importantă, fiind marcată de o Lună Nouă în Scorpion şi o eclipsă pe 19 noiembrie. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, este o lună de tranziţie de la 2021 la 2022. Află previziunile pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, atenție la luna noiembrie. Daniela Simulescu: Se face trecerea la 2022

Să ştiţi că în noiembrie se face trecerea de la 2021 la 2022. Luna noiembrie este importantă din acest punct de vedere.

În noiembrie, mai exact pe data de 19, avem o eclipsă, o Lună Plină în Taur care are foarte multe implicaţii pe astrograma României.

În jurul datei de 19 noiembrie, înainte sau după, să fim foarte atenţi la ce se întâmplă. Această Lună Plină are implicaţii atât la nivel individual, naţional, cât şi mondial.

Să nu uităm de faptul că Marte intră pe 31 octombrie în semnul Scorpionului şi va sta acolo toată luna noiembrie.

Venus, pe 5 noiembrie, intră în Capricorn, de unde va şi retrograda pe data de 19 decembrie şi va sta în Capricorn până în martie anul viitor, undeva până pe 6 martie.

Mercur, pe 6 noiembrie, intră în Scorpion. Iese din Balanţă, unde a fost şi retrograd şi intră în Scorpion şi va sta până pe 24 noiembrie, când va intra în Săgetător.

Iar Soarele, pe 22 noiembrie, intră în Săgetător. Acum, la final de noiembrie, Soarele va face o conjuncţie cu Nodul Sud pe 23 noiembrie.

Luna noiembrie se anunţă destul de marcantă la nivelul conştiinţei, la nivelul principiilor şi valorilor pe care noi, ca români le avem, dar se anunţă o oarecare schimbare de energie la nivel individual.

Săgetător (sau cei cu ascendent în Săgetător)

E important să ştii că guvernatorul tău, Jupiter, este în mers direct din data de 18 octombrie. Şi cel puţin până la sfârşitul lunii decembrie, e în Vărsător. E adevărat că e şi Saturn acolo. Ce înseamnă asta? Că tu, de acum, din luna noiembrie, ai putea să înveţi mai multe despre tine. Ai putea să profiţi de faptul că ai în casa a 12-a şi Soare, şi Mercur, şi Marte. Casa a 12-a este o casă a izolării, a retragerii. Aş vrea să cred că te izolezi singur, nu că apar situaţii în familie, cu rude, persoane dragi, prieteni, probleme de sănătate, că ai făcut plimbări de la instituţie la instituţie. Sper ca, de fapt, tu să te retragi singur şi să priveşti totul puţin din spate. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că ai mare nevoie să te studiezi, să îţi dai seama cine eşti.

Citește mai departe previziunile pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Peşti pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel