"Sacrificiul – Alegerea" ajunge la FINAL. ULTIMUL episod din acest sezon
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Serialul Sacrificiul, de la Antena 1, ajunge în această seară la finalul unui alt sezon. Iată ce ți-a pregătit ultimul episod. 

Serialul Sacrificiul, de la Antena 1, a ajuns la sfârșit de sezon, astfel cã în aceastã searã telespectatorii vor putea urmări ultimul episod din cel de-al doilea sezon al celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion Sacrificiul - Alegerea. Răsturnările de situație și momentele pline de pasiune vor continua și în această seară, după ce în episodul trecut Ștefan Oprea (Claudiu Istodor) a decis să dea cărțile pe față în ceea ce o privește pe Eva (Maia Morgenstern)

Vestea care îi zdruncină viața Evei

O mărturisire cumplită avea să îi zdruncine cu totul viaţa Evei, care a aflat chiar de la Ştefan Oprea că tatăl său a fost cel care i-a arestat părinții pe vremea comunismului, lucru ştiut de acesta şi ţinut secret încă de când cei doi s-au căsătorit. Ștefan a pregătit o scrisoare de adio pentru copiii săi în care le-a spus că nu vrea să fie o povară pentru ei. Lili și Dănuț au descoperit în laptopul lui Ștefan analizele de la o clinică de oncologie, de unde reiese că acesta are cancer.

Ce se întâmplă cu trio-ului Diva, Irina şi Bobi 

Nici în cazul trio-ului Diva (Oana Zăvoranu), Irina (Ioana Blaj) şi Bobi (Conrad Mericoffer) lucrurile nu stau deloc bine. Bobi s-a întors acasă și le-a așteaptat pe Diva și pe Irina pentru a le face o dezvăluire. Acesta i-a spus Divei că el este îndrăgostit de Irina și că lucrurile nu mai pot continua așa. În tot acest timp, Maria (Mădălina Bellariu) s-a operat la genunchi și are nevoie de o săptămână de repaos pentru ca piciorul să își revină complet, Amza (Vlad Gherman) fiindu-i alături şi în aceastã încercare.

Care va fi deznodământul

În ultimul episod din acest sezon, difuzat în aceastã seară, de la 22:45, la Antena 1, Diva îi va mărturisi adevărul lui Mario și va pregăti un plan pentru Bobi și Irina. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla în această seară. Tot atunci, aceştia vor putea fi alături de Eva, care se va simți obligată să ia măsuri după ce a aflat adevărul de la Ștefan, iar Sorin va găsi legătura pentru Victor în casa familiei Oprea. Care va fi deznodământul în cazul celor trei povești de dragoste, telespectatorii vor putea afla în această seară, de la ora 22:45, la Antena 1, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel