Data publicării:

Să vezi și să nu crezi! Pe ce a dat un turist 300 de lei la un restaurant cu autoservire din Mamaia - video

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
Un bărbat a publicat bonul pe care l-a primit la un restaurant cu autoservire din stațiunea Mamaia. Prețurile practicate pe litoral ar ului pe oricine!

56 de lei! Atât a plătit un bărbat pentru o singură frigăruie de pui. Nici murăturile nu au fost mai ieftine: jumătate din prețul frigăruii. Iar pentru două bucăți de cașcaval pane a plătit nici mai mult nici mai puțin de 42 de lei. Și, ca și cum nu era de ajuns, pentru o costiță a dat fabuloasa sumă de... 63 de lei. 

"Astăzi am luat mâncare la pachet. M-a costat 300 de lei. Am luat două feluri de cartofi, o frigăruie de pui, niște coaste, niște hamsii, două lipii, murături asortate, o pulpă dezosată și niște cașcaval pane. Cam scumpicel, nu? Frigăruia e 56 de lei, costița 63 de lei, cașcavalul pane 42 de lei două bucățele, murăturile 36 de lei... zici că mi-a dat tot borcanul! Hamsii... 35 de lei! Mamăă! Și o lipie 7 lei! Cartofii 20-25 de lei... 70 de lei kilogramul de cartofi, frate, dacă-ți vine să crezi!" a spus bărbatul pe fundalul clipului în care arată toate produsele.

Clipul este disponibil AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel