S-au ÎMPĂCAT! LOVITURĂ de teatru în showbiz-ul românesc. I-a "CUMPĂRAT" iertarea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Este răsturnare de situație în showbiz-ul românesc, după ce și-au spus adio. S-au împăcat, spre surprinderea tuturor. 

Relația lor a ținut primele pagini ale ziarelor, iar după o mulțime de certuri și bătăi, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. 

Deși a încercat să-și caute fericirea în brațele altei femei, a rusoaicei Daria Radionova, jurând că nu se va mai împăca cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi nu a reușit să reziste prea mult timp departe de fosta soție. 

Nici ei nu mai știu de câte ori s-au despărțit și împăcat, dar cert este că în acest weekend, au pus capăt războiului și au decis să mai dea o șansă relației lor.

Cadou de sute de euro pentru a-i cumpăra iertarea

Și pentru că Bianca nu este ușor de cucerit, mai ales după scandalurile în care a fost implicată din cauza infidelităților soțului, bărbatul a trebuit să bage adânc mâna în buzunar pentru a-i cumpăra iertarea.

Bianca Drăgușanu a plecat în weekend pe litoral, iar surse ale anturajului susțin că aceasta nu era prea bine dispusă, însă odată ce Alex Bodi și-a făcut apariția, starea ei s-a schimbat radical.

Astfel, cu complicitatea amicelor sale, afaceristul i-a pregătit blondinei o seară de neuitat, iar piesa de rezistență a fost superba bijuterie oferită în dar pentru a-i reintra în grații. Este vorba despre un ceas Rolex cu diamante în valoare de 30.000 de euro, la vederea căruia vedeta a uitat de toate supărările și de toate infidelitățile din trecut, citează fanatik.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel