S-a trezit cu ursul în pragul casei. Reacția femeii a devenit virală: "Uită-te la tine! Fii băiat bun și închide ușa"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
O femeie a uimit cu atitudinea relaxată cu care a "întâmpinat" un urs pe care l-a găsit în fața ușii.

Un videoclip captivant a devenit rapid viral pe internet după ce o femeie a surprins un moment cu totul neașteptat. În timp ce se afla liniștită în locuința ei, un urs negru i-a făcut o vizită și s-a așezat în fața ușii, încercând să forțeze mânerul cu botul. Ceea ce a uimit pe toată lumea a fost reacția relaxată a femeii în fața unui animal sălbatic.

Ceva ce nu vezi în fiecare zi

În imagini se poate vedea cum ursul stă liniștit în fața ușii, iar femeia îi vorbește cu o voce calmă și plină de afecțiune, de parcă ar fi vorba despre un animal de companie obișnuit. „Uită-te la tine!”, repetă ea cu o voce plină de căldură, făcând ca ursul să pară că se relaxează și mai mult, așteptând parcă să primească tot mai multe vorbe dulci.

@susankehoe1 Bear closes front door! He came for a visit this spring! #love #bear #cute #entertainment #teddy #wildlife #country #viral #video #cnn @cnn.official #nytimes #watch #camping #hiking #walking #indian #animals #laugh #smile #funny #comical #mountains #outdoors #peace #door #security #furry #nature #environment #woods #forest ♬ original sound - Susan Kehoe

La un moment dat, femeia îi cere ursului să închidă ușa și să plece: „Fii băiat bun și închide ușa. Nu, scumpule! Ușa! Așa!”. Iar animalul face asta... pe loc!

Scena neobișnuită a stârnit reacții de uimire și admirație în rândul internauților din întreaga lume. "Ce copil ascultător!", "Un urs ca un câine", "Uite cum închide ușa, ce repede l-a dresat doamna!" - sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel