"S-a răzbunat, peste ani". Mihai Trăistariu a recunoscut ce i-a făcut fratelui său: Poartă ochelari din cauza mea. Și-a pierdut vederea la unul dintre ochi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Mihai Trăistariu a mărturisit că fratele său, pictorul Vasile Trăistariu, a rămas fără vedere la unul dintre ochi din cauza lui.

"Îmi mai vin în minte tot felul de întâmplări petrecute în copilărie legate de fratele Vasile, pictorul Vasile Trăistariu. A fost așa: el poartă ochelari din cauza mea. Când eram mici, aveam vreo 10-12 ani, i-am dat o dată cu un pumn de nisip în ochi. Nisip de afară. Nu știu cum am făcut și i-am dat în ochi.

În urma acestui incident, el și-a pierdut vederea la unul dintre ochi. Și-a pus ochelari. Și, după vreo doi ani, țin minte că era iarnă și i-am dat un bulgăre de zăpadă în celălalt ochi. Și, săracul, uite așa a trebuit să își pună ochelari, pentru că i-am "stricat" ochii pe rând. Poate că el nu mi-a spus niciodată asta dar, eu am ținut minte și am suferit că el poartă ochelari din cauza mea", a mai declarat Mihai Trăistariu, pentru viva.ro.

"Și el s-a răzbunat, peste ani"

"Dar și el s-a răzbunat, peste ani și, când eram pe la vreo 16 ani, s-a urcat pe un dulap… Patul era lipit de dulap și el a sărit de pe dulap. Vasile a sărit direct pe mână și mi-a rupt mâna. Așa am stat cu mâna în ghips. Deci, aceasta a fost răzbunarea fratelui meu", a mai povestit Mihai Trăistariu.

Vezi și:  De ce a refuzat Mihai Trăistariu să participe la America Express: "Eram plătit foarte bine"

Mihai Trăistariu, factură uriașă la gaze: Nu mai știu cum să ne fure! O să plătim taxă pe aerul pe care-l respirăm

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel