”S-a născut o stea”, singurul film aplaudat. Bradley Cooper, debut regizoral excepțional
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
A star is born/ Lady Gaga
A star is born/ Lady Gaga
Toată lumea a aplaudat. 

Așa s-a terminat vizionarea filmului ”A star is born / S-a născut o stea”. Printre lacrimi, au aplaudat așa cum n-au făcut-o niciodată. 

Produs și regizat de Bradley Cooper, filmul ”A star is born” este debutul regizoral al actorului. Bradley Cooper este și actorul principal în acest al treilea remake al filmului din 1937 cu același nume. 

Lady Gaga va fi descoperită în acest film așa cum fanii n-au făcut-o niciodată. Acea Lady Gaga excentrică se prezintă celor care vor urmări filmul naturală, frumoasă, cu poveste în fiecare cuvânt al fiecărei melodii, cu o pasiune nesfârșită și cu mult suflet pus pe fiecare vers. 

Bradley Cooper este alcoolic în film. Și celebru. Se îndrăgostește de Gaga, într-un bar de travestiți, unde ea cântă pentru că, dincolo de vocea ei perfectă și de talentul ei de necontestat, nu e frumoasă. Are încredere în ea și-i dă și ei, într-o lume care încearcă s-o schimbe. Deși o pune în situații stânjenitoare pentru orice vedetă de top, ea vede în el totul. Nu și cei care se folosesc de talentul ei după ce a ajuns celebră. 

”A star is born / S-a născut o stea” este un film despre succes, dragoste, emoții într-o lume superficială, în ciuda talentului, ce pune accent pe calități trecătoare, nu pe ceea ce rămâne în timp. 

Bradley Cooper reușește un debut regizoral deja apreciat în toată lumea. Filmul e așteptat deja de ceva timp și anticipez că va fi cel mai vizionat film al anului. 

Filmul va avea premiera în România în 19 octombrie 2018. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel