Nu se închid magazinele în weekend. Ministrul Barbu: Nu se pune problema, nu putem face. Să închidem acest subiect!
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Află ce declarații a făcut ministrul Agriculturii, Florin Barbu, despre programul magazinelor.

„Decizia este foarte clară, nu se spune problema de acest lucru, de a fi închise aceste magazine. Am avut discuție cu retailerii mici care au și procesare și zootehnie, bineînțeles și magazine de desfacere, cât și cu retailerii mari. Vreau să închidem acest subiect, nu se vor închide magazinele și cred că ăsta este lucrul cel mai important și mesajul cel mai important.

(...) Nu a fost nicio propunere a comercianților, a fost o simplă discuție, spusă de cineva la întâlnirea pe care am avut-o la Guvern. Eu am discutat, v-am spus, și cu retailerii mici care au și desfacere, cât și procesare. Nu sunt de acord cu acest lucru și vreau să închidem acest lucru. Programul nu va fi modificat și magazinele vor rămâne deschise la fel ca și acum”, a transmis ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Magazinele de cartier au fost vizate

„Am văzut, domnule ministru, și reacția premierului Marcel Ciolacu, cel care spunea că va analiza totuși această propunere. Erau date și mai multe exemple din state europene care au magazinele închise, mai ales duminica”, a menționat moderatoarea emisiunii ”Bună dimineața, România!”, Gabriela Mihai.

„Discuția era foarte clară. Ce a spus la ședința de Guvern un domn, cred că era pe distribuție, nici măcar pe micii retaileri, a spus că inclusiv să fie închise și magazinele de cartier, lucrul acesta nu putem face și vreau să închidem acest subiect. Deci, decizia este foarte clară, nu se vor închide magazinele”, a mai declarat ministrul Agriculturii, în direct la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel