S-a inventat aplicația care blochează dezvăluiri din filme
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
noua aplicatie-twitter
noua aplicatie-twitter

Jennie Lamere, o adolescentă de 17 ani din America, a creat o aplicatie „anti-spoiler” pentru blocarea postărilor de pe Twitter care prezintă prea mult din intriga unui film sau emisiuni TV, făcând astfel ca privitorii să nu mai manifeste un interes foarte mare pentru urmărirea acelui program,scrie Business24,citând LeFigaro.fr.

Autor:Daniela Bodeanu

„Atenție, urmează un spoiler!” - numeroase articole sau comentarii postate pe internet încep cu acest mesaj care dezvăluie cum se termină un film, sau care este câștigătorul vreunui show TV.Adolescenta și-a propus să facă o astfel de aplicație, fiindcă se enerva mereu când vedea, deja, pe internet,ce deznodământ au serialele ei preferate.

Twivo, aplicație care poate fi utilizată in Google Chrome și Mozilla Firefox și care va fi disponibilă în câteva săptămâni, blochează postările care conțin cuvinte cheie ce pot dezvălui detalii relevante despre programele TV, pe care utilizatorii doresc să le vizioneze, notează Los Angeles Times.

Instalarea aplicației  presupune setarea unor cuvinte cheie precum numele filmelor sau emisiunilor, ale personajelor sau ale actorilor.Utilizatorii o pot activa oricând iar postările care conțin cuvintele setate vor fi blocate.

Adolescenta din Nashua, New Hampshire, a declarat că speră ca invenția ei să contribuie în bine, la felul în care vor fi privite, de acum încolo, femeile din domeniul IT.Fata viseză ca pe viitor să lucreze pentru Google.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel