"S-a înscris Marcel Ciolacu în PNL? Ăsta e un Breaking News". Rareș Bogdan, reacție după ce a primit "interzis" în ședințele coaliției
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a avut o nouă reacție la adresa lui Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu vrea ca, de acum încolo, discuțiile să fie la nivel restrâns, doar cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, secretarii generali și vicepremierii.

"Vom face aceste ședințe, până ne aliniem cu toții într-un fair play, într-un gentlemen's agreement, cu Nicolae Ciucă, cu secretarii generali, cei doi vicepremieri. Discutăm toate probleme, ne întoarcem fiecare la partidul lui și luăm hotărâri. Eu nu mai vreau să fac o coaliție lărgită cu niște domni sau doamne care, după ce se termină ședința și ajungem la concluzii, ies și dinamitează din interior o coaliție", a declarat Marcel Ciolacu, ieri.

Vezi și:  Marcel Ciolacu îi răspunde lui Rareș Bogdan, după ce liberalul a spus că "nu poate să facă ce vrea el": "Să dinamitezi o coaliție cu știri false... Înseamnă că ești iresponsabil, un mitocan!" 

"Nimeni nu îmi poate interzice"

Întrebat, la Digi 24, dacă va mai participa la şedinţele de coaliţie, după ce Marcel Ciolacu "i-a interzis", Rareș Bogdan a spus:

"S-a înscris Marcel Ciolacu în PNL? Ăsta este un Breaking News, dacă s-a înscris. Eu sunt ales de 5.000 de oameni, reprezentant al celor 240.000 de membrii ai PNL, ca prim-vicepreședinte al PNLcu cel mai mare număr de voturi, după preşedinte. Practic. sunt al doilea om votat, având în vedere ca secretarul general este votat doar de Consiliul Naţional care este format din 650 de membri. De asemenea, tot atunci, Consiliul Naţional reieşit în urma Congresului a hotărât ca cei patru prim-vicepreședinți ai partidului şi secretarul general, plus preşedintele ales al partidului să participe în consiliul de coordonare a coaliţiei. Nu are cum, dar nici nu cred că încerca să facă asta (n.r. să-i interzică Marcel Ciolacu să participe la ședințele de coaliție). Cred că a fost o vorbă aruncată, nimic altceva. Cât timp sunt prim-vicepreședintele PNL, nimeni nu îmi poate interzice", a spus Rareş Bogdan, la Digi 24.

"Eu am spus nişte lucruri, am cerut nişte lămuriri, nu am dinamitat nimic. Pur şi simplu am fost vocea PNL care se întreabă chestiuni legate de finanțe. Ca să dai pensii, salarii, să plătești bugetari, trebuie să ai companii private care să aducă plus valoare. Dacă dinamitezi cu impozite, taxe, scoţi facilităţi pentru companiile private, nu mai ai bani la buget, nu mai ai ce să împarţi", a mai spus liberalul.

"Nu doresc ruperea coaliţiei"

"Nu doresc ruperea coaliţiei, ci echilibrarea relaţiilor în cadrul coaliţiei. Doresc ca PNL să fie respectat, vocea PNL să fie respectată şi drepturile PNL să fie aceleaşi cu ale PSD. Nu suntem vioara a doua în cadrul coaliţiei. Suntem pe o coaliţie de voinţă pe care am realizat-o împreună, cu drepturi egale. Atâta cer: respect!", a punctat Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel