S-a ÎNCHEIAT cariera POLITICĂ pentru Viorica Dăncilă?! Răspunsul momentului: "Era NORMAL ca cineva să plătească"
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 17 oct 2020 / 17:32
WhatsApp
Foto AGERPRES
Viorica Dăncilă a răspuns celor mai interesante întrebări ale jurnalistei Denise Rifai. Iată ce spune despre finalul carierei sale politice, odată cu demisia. 

Denise Rifai: În seara demisiei ați avut o declarație diplomată: "Demisia nu e un gest de slăbiciune, ci de onoare". S-a încheiat cariera politică pentru Viorica Viorica Dăncilă?

"Pentru mine demisia nu a înregistrat un moment de slăbiciune, ci de onoare, am vrut să ies pe ușa din față și am vrut să-mi asum rezultatul alegerilor. Deci era normal ca cineva să plătească pentru rezultatul de la alegerile prezidențiale. Mai multe decât atât, am vrut să dau o șansă partidului, de a avea o altă abordare, de a se consolida, pentru că știam că urmează două rânduri de alegeri: locale și parlamentare.

Eu cred că este nevoie de experiența fiecăruia în partid, mai ales în ceea ce mă privește, pentru a promova în continuare interesele femeilor, de a promova în continuare susținerea femeilor și a copiilor. Nu e sfârșit de carieră politică! Așa cum știți, sunt un om puternic și vreau ca toată energia, toată experiența pe care o am să o aduc în rândul Organizației de femei", a răspuns Viorica Dăncilă, în direct la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai. 

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro