Data actualizării:
Data publicării:

S-a împăcat Armand cu Lasconi? ”Nu e nevoie să ne întâlnim în fiecare zi”

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost întrebată dacă s-a împăcat cu Elena Lasconi, primar în Câmpulung. Ambele sunt membre USR. 

”De ce să mă împac?” a reacționat contrariată Clotilde Armand, după ce realizatorul Digi24, Cosmin Prelipceanu, a întrebat-o dacă s-a împăcat cu Elena Lasconi, primarul din Câmpulung. ”Este o persoană care este primar în Câmpulung, cred că muncește bine în calitate de primar”. 

După ce i s-a citit propriul mesaj despre Elena Lasconi, Clotilde Armand a afirmat: ”E o realitate ce am spus, un primar trebuie să fie primarul tuturor. Trebuie să ne ocupăm de școli, asistență socială (...). Nu avem nevoie de alte situații personale în atribuțiile noastre”. 

Ce scria Clotilde Armand, ca reacție la situația în care s-a aflat Elena Lasconi: ”Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Treaba primarului este să aibă grijă de comunitate. De întreaga comunitate. Indiferent de culoare, religie sau sex. Iar această grijă nu se manifestă la televizor Dacă nu înţelegi asta, înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”. 

La acel moment, Elena Lasconi deschidea lista USR pentru europarlamentare. Ea a fost retrasă de pe această listă după ce a spus cum a votat la referendumul pentru familie. Mesajul Elenei Lasconi nu a lăsat-o fără reacție pe fiica sa, care a devenit rapid virală cu o reacție în lacrimi, exprimându-și apartenența la comunitatea LGBTQ+. Ulterior, s-a dezis de aceasta. 

Cât despre legătura ei cu Elena Lasconi, Clotilde Armand spune: ”Am întâlnit-o în întâlniri de partid. Suntem în normal (relații normale n.r.) și acum ca și înainte”. ”Nu e nevoie să ne întâlnim în fiecare zi pentru a discuta” a mai spus primarul Sectorului 1, afirmând că cele două primării au sarcini complet diferite. Totodată, edilul spune că ”pe mine nu m-a afectat scandalul, ca să spun pe șleau, nu am timp de ce se întâmplă în Câmpulung”. 

Despre ce a făcut ea la referendumul pentru familie, Clotilde Armand a răspuns: ”Dumnezeu este cu Dumnezeu, Dragnea cu Dragnea, nu m-am implicat în referendum, în această mișcare, nu am participat la referendum”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel