S-a dus Cherecheș să-și ia banii cu sacoșa de la mătușa din Germania?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
fotografia trimisă de Poliția din Germania, pentru recunoaștere
fotografia trimisă de Poliția din Germania, pentru recunoaștere
Cătălin Cherecheș ar fi fost prins după ce s-a dat jos din mașina mătușii, condusă cu 200 km/h. 

Citește și: Cătălin Cherecheș, prins în Germania - Foto în articol / Reacția ministrului de Interne

Se pare că onorabilul primar din Baia Mare voia să fugă cu taxiul (culmea) din gara Augsburg, după ce a fugit cu mașina, dar a fost prinși de polițiști. Ar fi gonit cu 200 km/h, nu e clar dacă el sau mătușa, înainte de a fi săltat. Cu niște dâre de sânge pe față, imaginea cu edilul Cherecheș este una tocmai potrivită pentru a exemplica, cu succes, cuvântul ”decădere”. 

Condamnat la doar 5 ani de închisoare pentru o mită de 70.000 de lei, primarul Cătălin Cherecheș a căutat, în noapte, ieșirea din România, devenind, pe lângă condamnat, fugar. 

S-a tot spus că ar fi în Italia, la mama lui, plecată mai devreme, dar se pare că a făcut un mic ocol, prin Germania, acolo unde astăzi și-a încordat mușchii la polițiști. A ”scăpat” puțin zgâriat. Și capturat. 

Cătălin Cherecheș spune că a primit de la mama lui un împrumut în două tranșe de 1,5 milioane de euro, pe care i-a dus cu punga în Germania, la o mătușă, pentru că nu avea încredere în sistemul bancar românesc. Ar fi cărat câte 10.000 de euro. Și el, și mama lui. În fapt, edilul a recunoscut că împrumutul mamă - fiu era doar o formalitate pentru a nu avea probleme de integritate. Însă nu ar fi singura sumă care ridică semne de întrebare: ANI îl acuză că nu poate justifica 600.000 de euro. Prin urmare, când învârți tranșe de sute de mii de euro din împrumuturi și nejustificări (conform acuzațiilor ANI), te mai împiedici de 70.000 de lei și 5 ani de închisoare pe care-i scoți în 3 pentru bună purtare, o carte și doi ciorapi croșetați? Se pare că da. Și nu doar că te împiedici și cazi în pumnul polițistului german, ci-ți murdărești și aparenta onoare pe care ai fi putut să o mai ai.

Nu avem decât o singură concluzie: el a fost primarul din Baia Mare, ales, încarcerat fiindm cu 70% din voturi. Avem ce alegem. Nimic mai mult, nici mai puțin. 

Citește și: A făcut, dar a și cerut. Cătălin Cherecheș, o... enormitate. Ar fi plecat din țară cu mama bogată, căreia i-a cedat toată averea lui acum un an. El, primar sărac, are doar 16 mp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel