Data publicării:

S-A DECIS: Gigi Becali va putea ieși din închisoare

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
gigi-becali-www.thefootballmagazine.com_
gigi-becali-www.thefootballmagazine.com_

Veste bună pentru Gigi Becali.

Magistraţii au schimbat regimul de detenţie al latifundiarului din Pipera într-unul deschis, astfel că patronul Stelei are șansa să iasă din penitenciar și să meargă la muncă.

Hotărârea magistraţilor este definitivă. Gigi Becali va munci în Constanţa, el ispăşindu-şi pedeapsa de trei ani şi jumătate în Penitenciarul Poarta Albă.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor are câteva oferte de lucru pentru Gigi Becali în agricultură, construcţii, amenajări stradale, sortare de deşeuri, scrie RTV. Omul de afaceri va putea să lucreze în momentul în care va ajunge din nou la Penitenciarul Poarta Albă, el fiind în prezent la Jilava.

Gigi Becali poate munci timp de opt ore pe zi și are obligația de a respecta mai multe reguli. De exemplu, nu are voie să se întâlnească cu niciun membru din familie. Gigi Becali a fost condamnat definitiv, pe 20 mai, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel