Data publicării:

S-a aflat ce se întâmplă cu Victor Slav după ce Ilinca Vandici a revenit la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Instagram / Ilinca Vandici
Foto Instagram / Ilinca Vandici
Ilinca Vandici a revenit la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

După o perioadă în care a fost nevoită să departe de filmările de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Ilinca Vandici a revenit cu forțe proaspete la cârma emisiunii.

De o surpriză inedită au avut parte cei prezenți platou, dar și telespectatorii, odată cu anunțul făcut de prezentatoare. Mai exact, Victor Slav, cel care i-a luat locul temporar, va rămâne prezent în cadrul proiectului, având un rol foarte important, acela de a oferi o steluță în timpul edițiilor săptămânale și două puncte bonus în cadrul galelor.

Victor Slav, primele declarații

„Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, a declarat Victor Slav. 

Raluca Bădulescu, despre relația cu designerul Cătălin Botezatu: Sunt mai mult decât prietenă

Raluca Bădulescu a vorbit despre relația pe care o are cu designerul vestimentar Cătălin Botezatu.

„Sunt mai mult decât prietenă cu Cătălin Botezatu, este familia mea, este nașul copilului meu, pentru el aș merge până la sfârșitul lumii și înapoi. Așa cum el a făcut pentru mine lucuri importante de miliarde de ori, la fel aș face și eu pentru el”, a mărturisit vedeta de la Kanal D, Raluca Bădulescu, pentru impact.ro.  

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu s-au întâlnit în 2004, la o prezentare de modă, iar prietenia dintre ei durează de atunci. „Ne-am cunoscut la o prezentare de modă prin 2004. El e regele meu soare. Când l-am cunoscut, eram emoționată, terminată. Între noi s-a închegat nu o prietenie, o familie. El e nașul copilului nostru, este nașul lui Alex, și suntem nedespărțiți. Nu există zi fără să vorbim la telefon, dacă este plecat, nu există zi fără să ne vedem, dacă este aici. Pur și simplu suntem tot timpul împreună. În afară că este superb, fizic, că este un designer extraordinar, omul Cătălin Botezatu este o minune”, spunea jurata de la „Bravo, ai stil!” într-un interviu mai vechi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel