Rusoaica Alexandra Trusova, în lacrimi, după ce a luat ARGINTUL la Jocurile Olimpice: URĂSC acest sport! Nu voi mai patina niciodată - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Rusoaica Alexandra Trusova, în lacrimi, după ce a luat ARGINTUL la Jocurile Olimpice: URĂSC acest sport! Nu voi mai patina niciodată / Foto: Captură video Eurosport
Rusoaica Alexandra Trusova, în lacrimi, după ce a luat ARGINTUL la Jocurile Olimpice: URĂSC acest sport! Nu voi mai patina niciodată / Foto: Captură video Eurosport
Rusoaica Alexandra Trusova a izbucnit în lacrimi la Jocurile Olimpice, dezamăgită că a luat medalia de argint.

Kamila Valieva a fost în centrul atenției lumii la patinajul artistic de la Jocurile Olimpice de iarnă de joi, dar coechipiera sa, rusoaica Alexandra Trusova, a fost și ea pe prima pagină  a ziarelor. Trusova a părut supărată pentru că luat medalia de argint, aurul fiind luat de  Anna Shcherbakova, scrie Eurosport.

VEZI ȘI: Kamila Valieva tratată într-un mod ”înfricoșător” de antrenoarea sa. Bach se declară îngrijorat

Trusova ar fi izbucnit în lacrimi și ar fi fost spunând: „Urăsc acest sport. Nu voi mai patina niciodată. Toată lumea are o medalie de aur. Toată lumea. Numai eu nu. Nu voi urca la premiere.”

Cu toate acestea, ea a urcat pe podium atunci când Shcherhbakova și-a luat medalia de aur. La conferinţa de presă desfăşurată după câteva minute, Trusova a afirmat că s-a lăsat pradă emoţiilor, subliniind că nu este deloc mulţumită de rezultat.

Ce scor a obținut rusoaica

Trusova a câştigat programul liber cu un scor de 177,13, devenind prima femeie care a făcut cinci sărituri cvadruple.

Dar, cu două zile mai devreme, la programul scurt, a obţinut un scor de 74,60, iar la total a avut cu 4,22 puncte mai puţin decât compatriota a Anna Şcerbakova, care a câştigat aurul (255,95 puncte faţă de 251.73 la total).

Şcerbakova a avut  175.75 la programul liber şi 80.20 la programul scurt.

Chris Evert a reacționat în cazul Kamilei Valieva. ”Nu am mai văzut așa ceva. Toată lumea este nefericită”

Chris Evert, fost lider mondial al tenisului feminin, deținătoare a șapte titluri de Grand Slam, a reacționat dur la situația în care a fost pusă tânăra patinatoare din Rusia, Kamila Valieva, cea considerată noua stea a patinajului artistic mondial.

”Nu am mai văzut așa ceva. Toată lumea este nefericită. Ce dezamăgire. Să le fie rușine celor din anturajul Kamilei, care au fost responsabili. Este groaznic...” , a scris campioana americancă pe Twitter.  

De altfel, au fost mai multe reacții la postarea făcută de către Chris Evert, iar cele mai multe atrăgeau atenția cu privire la un posibil ”abuz asupra copilului”.

”De ce ar da medicamente doar unei patinatoare, și nu tuturor celor din lot? Valieva a fost cel mai probabil singura care a fost prinsă. Din păcate, nu duce decât la mult mai multe speculații. Da, rușine lui Eteri (n.r. Tutberidze, antrenoarea Kamilei) și oricui altcineva care a contribuit la acest dezastru”, a fost una dintre replicile primite de Christ Evert.  ”Aceasta este în totalitate cultura  'ori câștigi, ori nu contează' de la antrenorii ei și adulții din jurul ei. Este atât de frumoasă și talentată”, a mai scris un internaut, făcând referire la situația sportivei care a terminat pe locul secund, rusoaica Alexandra Trusova. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel