Rusia lansează baloane pentru a culege informaţii privind sistemul de apărare aeriană al Ucrainei (Marea Britanie)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Ministerul apărării din Marea Britanie a declarat că Rusia se pare că utilizează o nouă tactică, aceea de a lansa baloane pentru a culege informaţii despre sistemele de apărare aeriană ale Ucrainei.

Într-o informare a ministerului, acesta a precizat că Ucraina a doborât 6 baloane care zburau miercuri peste capitala ucraineană Kiev.

Este posibil şi ca Moscova să determine Ucraina să îşi epuizeze stocul vital de rachete, subliniază Ministerul britanic al Apărării, scrie BBC.

 

Citește și - "OZN-uri sferice", surprinse zburând alături de avioane militare americane, în filmări clasificate

Există videoclipuri clasificate cu "OZN-uri sferice" care zboară alături de avioane militare americane în timpul exercițiilor de antrenament, potrivit unui jurnalist de investigație, scrie Daily Star.

Ross Coulthart a spus că aceste obiecte, denumite și UAP-uri (fenomene anormale neidentificate), au fost văzute deasupra unor "situri nucleare, baze militare din Statele Unite și, într-adevăr, în Orientul Mijlociu".

El a făcut aceste declarații în urma apariției a cel puțin patru obiecte neidentificate pe cerul SUA - dintre care unul a fost ulterior identificat ca fiind un balon spion chinez. Pentagonul a recunoscut că nu cunoaște originile celorlalte OZN-uri pe care armata SUA le-a doborât în ​​ultimele săptămâni. Vezi continuarea și video aici!

Citește și - Kremlinul acuză Occidentul că nu vrea să negocieze 

Federația Rusă acuză Occidentul că nu est dispus să negocieze cu autoritățile de la Krenlin.

 Rusia a acuzat Occidentul că nu este dispus să negocieze după aproape un an de război împotriva Ucrainei, transmite DPA, citat de Agerpres.

Occidentului îi lipseşte deschiderea faţă de iniţiativele de pace, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, într-un interviu televizat, a relatat agenţia de presă de stat TASS. Din acest motiv, a spus Peskov, Occidentul nu va sprijini probabil o întâlnire între preşedintele rus, Vladimir Putin, şi preşedintele american, Joe Biden. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel