Ruptură la vârful PRO România. Ioan Marinescu, nr. 2 în ierarhia partidului la Dâmbovița, a demisionat
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ioan Marinescu
Ioan Marinescu
Ioan Marinescu, preşedintele executiv al organizaţiei Pro România Dâmboviţa, a demisionat din această funcţie. 

„Bun găsit PRIETENI! În «liniştea» de dinaintea furtunii, luaţi act că AM RENUNŢAT LA CALITATEA DE PREŞEDINTE EXECUTIV AL FILIALEI DÂMBOVIŢA A PRO ROMÂNIA! RĂMAN SUSŢINĂTOR NECONDIŢIONAT AL LUI VICTOR PONTA! VĂ MULŢUMESC! TOATE CELE BUNE !”, a declarat ieri Ioan Marinescu pe o reţea de socializare.

Fost prefect de Dâmboviţa în perioada în care la președinția CJ se alfa Adian Țuțuianu, Ioan Marinescu nu a precizat motivele pentru care părăsește partidul lui Victor Ponta. Totuși, se pare că ar fi vorba despre unele neînțelegeri  cu liderul actual al PRO România,  Adrian Țuțuianu. De altfel, Marinescu a făcut o declarație cu câteva zile în urmă,  care face lumină asupra decizia de a demisiona din fruntea organizației județene.

„Extrem de mulţi dintre VOI mă întrebaţi de ce nu mă aflu pe nicio listă sau intenţie de candidatură pentru apropiatele alegeri. Mă cunoaşteţi şi foarte mulţi m-aţi sprijinit atunci când am intrat în competiţie ca INDEPENDENT, datorită OPOZIŢIEI PERSONALE a unuia care îi tratează pe TOŢI cei din apropiere, pe cei care îl susţin onest... de pe poziţia STĂPÂNULUI ABSOLUT! Eu cred că orice COLECTIV, trebuie să funcţioneze în armonie, coeziune, consultare, RESPECT RECIPROC... şi nu într-o AUTOCRAŢIE ABSOLUTĂ ! Disciplină este extrem de importantă, mai ales în politică, dar respectul interpersonal este singurul care poate da eficienţă maximă întregii activităţi. Deci, pentru cunoscători, nu este vina mea că nu am posibilitatea să vă reprezint în viitoarele structuri politice.

Nu pot fi „RECUZITA“ nimănui; atâta timp cât dorinţele Dumneavoastră nu ar putea fi exprimate şi susţinute din cauza UNUIA care le ştie şi le face pe toate... misiunea este imposibilă. Rămân un susţinător NECONDIŢIONAT al lui VICTOR PONTA şi al PRO ROMÂNIA, lucru la care va îndemn pe TOŢI. Vă îndemn să faceţi tot ce depinde de VOI, CANDIDAŢII ACTUALI, pentru a strânge maximul de voturi pentru VICTOR PONTA, PRO ROMÂNIA... şi pentru VOI , cei care sunteţi FORŢA PRO! „RESTUL“... nu peste mult timp... devine poveste!”, a declarat Ioan Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel