Ruptura dintre Harry și William, tot mai adâncă. Condiția Ducelui de Sussex pentru a veni de Paște în Marea Britanie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal
Află în articol ce aștepta Prințul Harry de la William pentru veni de Paște în Marea Britanie

Prințul Harry ar așteaptă „scuze” de la fratele său, Prințul William, „anii de tensiune”, pentru veni de Paște în Marea Britanie, a spus un autor regal Tom Quinn, scrie The Independent.

Potrivit acestuia, Ducele de Sussex este dornic să se reîntâlnească cu familia sa, dar se așteaptă ca William și Kate să-și „ceară scuze” ca parte a procesului de reconciliere. Se pare că el ar fi și mai supărat după ce Prințesa de Wales a făcut public faptul că a fost diagnosticată cu cancer, vinerea trecută, într-o declarație video emoționantă, dar nici Harry, nici Meghan nu au fost informați în prealabil, asta dezvăluind extinderea rupturii dureroase dintre frații cândva de nedespărțit.

Soții Sussex i-ar fi contactat pe Kate și William în urma veștii, dar au primit un „răspuns mișto” în schimb, potrivit rapoartelor. Contactul dintre frații înstrăinați nu a inclus nicio sugestie că aceștia „ar trebui să revanșeze și să lase trecutul în spate”, a spus Quinn. El a adăugat că „a fost aproape genul de răspuns cald și informal” la care s-ar putea aștepta.

Când ar putea exista o nouă reuniune

În ciuda rupturii, este probabilă o reuniune atunci când Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru o sărbătoare a Jocurilor Invictus, în mai, relatează Mirror. Între timp, regele Charles urmează să revină la îndatoririle sale publice în Duminica Paștelui.

Monarhul, care urmează acum tratament pentru cancer, va participa atunci la o slujbă de Paște la capela de la Castelul Windsor, alături de Camilla. Apariția va fi primul eveniment major pentru Charles, în vârstă de 75 de ani, de la diagnosticul său de cancer.

Kate și William au crescut în popularitate

Între timp, Kate și William au crescut în popularitate. Numărul lor de urmăritori pe Instagram a crescut cu 500.000 în weekendul după dezvăluirea cancerului prințesei. Fanii din întreaga lume s-au adunat pentru a sprijini Familia Regală a Marii Britanii.

Potrivit datelor de la OnlineCasinos365, sunt cei mai mulți adepți pe care membrii regali i-au câștigat într-un timp atât de scurt de când au devenit Prinț și Prințesă de Wales, în septembrie 2022.

Căutările la nivel mondial „Kate Middleton” sunt la un nivel maxim din ultimii cinci ani, crescând cu peste 3.200% în comparație cu nivelurile medii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel