Rune 13 - 19 februarie 2023. Horoscop Voropchievici: Protecție divină pentru o zodie
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
foto captură video
foto captură video
Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu runele pentru săptămâna 13 - 19 februarie 2023. 

Numerologul Mihai Voropchievici a spus cum stăm cu runele în perioada 13 - 19 februarie 2023. 

„Nativii din Săgetător au protecție divină săptămâna aceasta. Puteți să vă simțiți în siguranță!”, a zis numerologul Mihai Voropchievici despre zodia Săgetător în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, realizată de Cătălina Porumbel la Antena 3.

VEZI ȘI: Horoscopul Runelor 13 - 19 februarie 2023. Mihai Voropchievici: Peste o zodie va veni o suită de schimbări majore în această săptămână - https://www.dcnews.ro/horoscopul-runelor-13-19-februarie-2023-mihai-voropchievici-peste-o-zodie-va-veni-o-suita-de-schimbari-majore-in-aceasta-saptamana_905149.html

CITEȘTE ȘI: Voropchievici: Horoscopul păcatelor Capricorn, Vărsător, Pești. S-a aflat cine este leneșul zodiacului

Mihai Voropchievici a venit cu păcatele zodiilor.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” realizată de Cătălina Porumbel, horoscopul păcatelor.

Horoscopul păcatelor - Capricorn

„Nativii din Capricorn sunt muncitori, dar au o meteahnă: nu muncesc degeaba, vor bani, vor onoruri, vor să acapareze. Dacă merge la cumpărături pentru un sul de hârtie, vine cu cinci pentru că erau la ofertă. Prin dorința de a avea mult dintr-un produs vrea să arate că este bogat. La el, lăcomia înseamnă bogăție. Dacă le dai bai pe mână, găsești cămara plină. Când deschizi ușa, toate cad pe tine. Devin sufocanți prin dorința de a avea mult. Dăruiesc doar celor pe care îi iubesc”, a zis Mihai Voropchievici. 

Horoscopul păcatelor - Vărsător

„Vărsătorul este falsul profet. Este inteligent, iar scopul său în viață este să ajute umanitatea. Scoate total divinitatea din ecuație. Cea mai mare greșeală a nativilor din Vărsător este să creadă că tot ce fac este datorită inteligenței lor. Ei sunt însoțiți de divinitate, dar ei se cred numărul 1 mereu. Abia când pierde, își dă seama că nu este atât de inteligent, ci mândru și infatuat”, a spus Mihai Voropchievici. 

Horoscopul păcatelor - Pești

„Sunt leneși. Dacă vrei să te cerți cu cineva în zodia Pești, dă-i ceva de făcut când trândăvește. Sare și te ajută, dar este și visător când vine vorba de relaxare. Este total aerian. Amână acțiunea și vrea mai mult să stea. Nu există visător mai mare ca tine, lucru care te face să miști lent și să fii în lumea ta. Uneori ești complet sedentar. Ești leneșul zodiacului”, a mai zis Mihai Voropchievici. 

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI DE TIP MONDEN: Regina Micropigmentării, Elena Copăceanu, invitată la emisiunea Mi-Th influencer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel