Urmărește emisiunea live
Rukh Liov și Metalist Harkov, meciul de fotbal din campionatul Ucrainei care a durat aproximativ 4 ore și jumătate din cauza alertelor aeriene
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Victorii pentru Inter Milano şi Sporting Lisabona, în Liga Campionilor
Victorii pentru Inter Milano şi Sporting Lisabona, în Liga Campionilor
Meciul de fotbal din prima divizie ucraineană dintre Rukh Liov și Metalist Harkov, care a avut loc miercuri la Liov, a durat 4 ore și 27 de minute în loc de 90 de minute, din cauza mai multor alarme aeriene.

Conform Le Figaro,partida de fotbal din prima ligă ucraineană dintre Rukh Liov și Metalist Harkov, care a avut loc miercuri la Liov, a durat 4 ore și 27 de minute în loc de 90 de minute cât e un meci normal, din cauza mai multor alarme aeriene.

Partida a început la ora locală 15:00 și a fost întreruptă de trei ori de sirenele de raid aerian. Meciul s-a încheiat la ora 19:27. Cele două formații au petrecut în total 145 de minute într-un adăpost, însă fără să fie detectate lovituri în zonă. Campionatul ucrainean s-a reluat marți, dar fără spectatori în tribune. 

Citește și - Rangers, FC Copenhaga şi Dinamo Zagreb s-au calificat în grupele Ligii Campionilor

Glasgow Rangers, echipă la care e legitimat internaţionalul român Ianis Hagi, s-a calificat, miercuri seara, în grupele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins în deplasare echipa olandeză PSV Eindhoven cu scorul de 1-0, în manşa secundă a play-off-ului. 

După 2-2 în Scoţia, Rangers s-a impus prin golul croatului Antonio Colak (60), adus în această vară de la PAOK Salonic. Scoţia va avea astfel două echipe în grupele Champions League, campioana Celtic fiind calificată direct.

FC Copenhaga şi-a câştigat şi ea biletul pentru grupe în deplasare, remizând cu campioana Turciei, Trabzonspor, 0-0, după 2-1 în Danemarca.

Dinamo Zagreb a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Bodoe/Glimt, cu 4-1, după 0-1 în Norvegia.

Croaţii au condus cu 2-0, prin golurile înscrise de Mislav Orsic (4) şi Bruno Petkovic (35), dar danezul Albert Gronbaek (70) a trimis meciul în prelungiri. Atacantul elveţian Josip Drmic (117) a tranşat soarta calificării, iar Petar Bockaj a închis tabela (120). Vezi continuarea aici!

Citește și - Zelenski a reacţionat la felicitările adresate de Lukaşenko: Se dă în spectacol în public ca un clovn

Zelenski a reacţionat la felicitările adresate de preşedintele belarus, Aleksandr Lukaşenko, Ucrainei. Consilierul şefului Biroului Preşedintelui Ucrainei, Mihailo Podoliak, a avut un comentariu la mesajul de felicitare adresat de Lukaşenko, susţinând că acesta se dă în spectacol în public ca un clovn.

Şeful regimului de la Minsk, Belarus, Aleksandr Lukaşenko, este convins că lumea nu vede sprijinul său acordat Rusiei în războiul dus împotriva Ucrainei. Prin urmare, acesta le urează ucrainenilor un 'cer (spaţiu aerian) paşnic', trimiţând în acelaşi timp obuze către ei, relatează RBC-Ucraina, cu referire la comentariul lui Mihailo Podoliak, consilier al şefului Cancelariei Preşedintelui Zelenski, relatează ZN.UA.

'Presupun că domnul Lukaşenko consideră la modul cel mai serios că întreg mapamondul nu vede complicitatea sa directă şi a grupării sale politice în crimele comise din mod deliberat împotriva Ucrainei. Şi, prin urmare, continuă să organizeze un spectacol ridicol în public ca un clovn. Ieri susţinea că în două-teri zile totul se va termina şi ucrainenii nesupuşi vor fi linşaţi, iar astăzi, după cele mai bune tradiţii ale unor persoane cinice, doreşte Ucrainei un "cer paşnic", trimiţând tone de proiectile mortale de pe propriile sale aerodromuri pentru a ataca oraşele paşnice ucrainene", a afirmat Podoliak. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel