Rugby. CSM București, învingătoare în fața campioanei en titre Timișoara Saracens
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CSM București a produs surpriza etapei a treia a SuperLigii CEC Bank la rugby, învingând cu 28-16 (9-13) campioana en titre, Timișoara Saracens, într-o partidă disputată pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală.

Tigrii au început bine prima repriza reusind sa marcheze primele puncte prin Valentin Calafeteanu, dintr-o lovitura de pedeapsa, scorul devenind 3-0. Dupa o perioada de aproximativ 20 de minute de joc in care nu s-au inscris puncte, gazdele au reusit primul eseu al partidei dupa o margine in cinci metri si un mol concretizat de Andrei Radoi, transformat de Jody Rose, scorul devenind 7-3 pentru Timisoara.

Cateva minute mai tarziu, acelasi Jody Rose mai adauga trei puncte in contul Timisoarei dupa o lovitura de pedeapdsa transformata.

Valentin Calafeteanu reduce din diferenta cu cateva minute inainte de pauza, in urma unei greseli a oaspetilor, transformand lovitura de pedepsa si aducand scorul la 10-6 pentru Timisoara.

Pana la pauza, Jody Rose a mai adus trei puncte pentru echipa campioana en-titre si a stabilit scorul primei reprize, 13-9 pentru oaspeti.

Repriza secunda a inceput cu o lovitura de pedeapsa concretizata de Valentin Calafeteanu, avantajul Timisoarei devenind minim. Jody Rose a ratat ocazia de a mari avantajul echipei sale dintr-o alta lovitura de pedeapsa.

[citeste si]

CSM Bucuresti reusea sa preia din nou conducerea dupa dropgolul superb reusit de Darren Baron, scorul devenind 15-13.

Timisoara, prin acelasi Jody Rose, a mai concretizat o lovitura de pedeapsa pentru a reveni in avantaj, dar Hinckley Vaovasa a reusit prima incercare pentru echipa CSM Bucuresti dupa un sut de urmarire finalizat in terenul de tinta advers, Valentin Calafeteanu reusind sa transforme pentru 22-16.

Diferenta s-a majorat dupa ce Darren Baron a mai reusit trei puncte dintr-o lovitura de pedeapsa, scorul devenind 25-16. Cateva minute mai tarziu, acelasi Baron incerca sa mai marcheze trei puncte dintr-o pozitie dificila, ratand ft putin tinta, scorul ramanea 25-16.

In ultimul minut al partidei, Darren Baron stabilea scorul final al partidei dupa o lovitura de pedeapsa, CSM Bucuresti invinge campioana en-titre, Timisoara Saracens cu 28-16.

În urma acestui rezultat, "tigrii" se mențin pe poziția secundă a clasamentului, cu 11 puncte, după liderul Steaua București (15 pct.), bănățenii aflându-se pe locul 5, cu 4 puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel