UPDATE: Rucsac suspect în Piaţa Naţiunilor Unite din Bucureşti. Traficul este blocat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Traficul a fost blocat în piaţa Naţiunilor Unite din Bucureşti, după ce a fost descoperit un rucsac abandonat pe trotuar, în apropiere de o biserică. 

Update: Rucsacul este gol. Trupele antitero au deschis rucsacul suspect şi au constatat că nu este nimic în acesta. Alarma este, aşadar, una falsă. 

La faţa locului a ajuns brigada antitero, dar şi cei de la SRI. Sunt aşteptaţi să intervină pirotehniştii pentru a vedea dacă acel rucsac este periculos sau dacă a fost doar uitat de cineva. La acest moment, conform Antena 3, nu este exclusă o ameninţare cu bombă. 

Brigada antitero va interveni cu un robot, de la distanţă, pentru a nu pune pe nimeni în pericol. Situaţia este tratată ca o alertă cu bombă. 

Momentan nu se cunosc mai multe informaţii. Revenim cu detalii! 

Alertă similară la Arad, în iunie 

O valiză a pus pe jar autoritățile din Arad, după ce a fost găsită în fața Palatului Copiilor la doar câteva zile după explozia maşinii afaceristului Ioan Crişan. Poliția, jandarmeria, SMURD-ul și SRI-ul au fost pe poziții. 

Alerta s-a dovedit a fi însă falsă, când la faţa locului a venit un bărbat care a declarat că valiza era a lui şi că o uitase. Acesta le-a spus autorităţilor că geanta era de scule şi că o uitase pe trotuar, dar s-a întors când a văzut mai multe ştiri despre mobilizarea de forţe. 

”Un bărbat a revendicat valiza suspectă ca fiind a lui. A uitat-o pe trotuar. Valiza conţinea scule de lucru şi alte obiecte utilizate pentru munca în construcţii şi instalaţii. În aceste momente se reia traficul”, a transmis IPJ Arad.

Maşina omului de afaceri Ioan Crişan, detonată în Arad 

Afaceristul Ioan Crișan a murit pe data de 29 mai, în urma unei explozii a mașinii în care tocmai se urcase. Părea o zi  obișnuită de sâmbătă, iar omul, cu puțin timp înainte să moară, și-a băut cafeaua în parcarea unui supermarket din Arad. Nu se știe nici până în prezent cine este asasinul sau asasinii. Cert este că în mașina afaceristului au fost găsite două probe de ADN. Una dintre ele îi aparține lui Ioan Crișan, iar cealaltă nu apare în baza de date din România.

Oamenii legii cred că cel care ar fi pus la cale atacul în care și-a pierdut viața omul de afaceri Ioan Crișan se afla la locul incidentului având în vedere că bomba trebuia declanșată la un moment dat. Sunt mai mute ipoteze, dar niciuna suficient de clară. 

VEZI S-a găsit telefonul care a declanșat bomba din cazul Ioan Crişan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel