Roxana Manea și Dr. Nicolai Poll, despre gestionarea deșeurilor în Dolj, la Interviurile DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
La interviurile DC News de vineri, invitate  sunt două persoane implicare activ în gestionarea deșeurilor în județul Dolj,respectiv Roxana Manea și Dr. Nicolai Poli.

Vineri, 22 iunie, 2018, începând de la orele 11,00, la interviurile DC News, Roxana Manea, director adjunct al Eco Sud și Dr. Nicolai Poll, medic primar  de Igienă și Sănătate Publică vor dezbate problema sistemului de gestionare a deșeurilor implementat în județul Dolj, cu referire la depozitul de la Mofleni.

De asemenea, puteți afla cum au fost implicate autoritățile publice  în luarea deciziilor  privind protecția populației față de  factorii dăunători de mediu. 

Roxana Manea,  director adjunct al Eco Sud, are o  experienta de peste 15 ani in domeniul gestionarii deseurilor.

-Expert implementare sisteme integrate de management ale calitatii si mediului.

Nicolai POLL  este  Manager al Departamentului de Sănătate Publică din cadrul unei societăți private, în prezent Evaluator șef la Organismul Național de Acreditare (RENAR)

În perioada 2001 – 2014 Nicolai Poll a fost Director Adjunct al Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București și Inspector Sanitar de Stat Sef in perioada 1996 - 2001

În intervalul 1995-1996. a fost a fost Director Centrul Național pentru Controlul Serurilor și Vaccinurilor în București.

Director General în Ministerul Sănătății, Direcția de Sănătate Publică, în intervalul 1990 – 1994.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel