Roxana Ciucă de la Antena 3 a încurcat-o cu familia Clejanilor! Nu mai scapă de ei!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Roxana Ciucă
Roxana Ciucă
Nu este prima dată când Roxana Ciucă de la Antena 3 este atacată de familia Clejanilor!

Prezent la secția de poliție, Fulgy a refuzat să vorbească cu jurnalista Roxana Ciucă și a jignit-o. El nu a dorit să răspundă întrebărilor presei, a acuzat că e abuzat și a recurs la cuvinte injurioase.

„Măi, falso, du-te de aici!”, i-a transmis Fulgy jurnalistei pe care a acuzat-o că nu respectă distanțarea și că are Covid-19 (!?!).

Dar Roxana Ciucă nu este victima primului incident cu un membru al celor din Clejani. Ea a mai fost în centrul unui incident uşor violent, în timp ce transmitea din faţa casei unde locuieşte Viorica de la Clejani. Aceasta din urmă a aruncat cu o sticlă de lapte şi a stropit cu un furtun echipa Antena 3, în timp ce Roxana Ciucă făcea o transmisiune despre cazul Margheritei din Clejani despre care se spunea că a fost prinsă la volan sub influenţa drogurilor. De asemenea, Viorica de la Clejani a și înjurat-o pe ziaristă.

Amintim că Fulgy nu se află la primul scandal. Mai mulți experți au atras atenția cu privire la situația acestuia. Amintim că acum o lună acesta a fost internat la Spitalul de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” ca urmare a faptului că a devenit agresiv cu oamenii legii în timpul unei audieri în unul din numeroasele scandaluri în care a fost implicat.

Psihologul Cristina Zaharia, după cazul Fulgy: Probabil trăim în țara unde e prioritară adoptarea unei legi care să permită bărbaților să nască!

Plecând de la cazul lui Fulgy, fiul celebrilor cântăreți de muzică lăutărească Viorica și Ioniță de la Clejani, psihologul Cristina Zaharia a tras un semnal de alarmă despre consumul de droguri.

Orice drog provoacă efecte negative și prezintă riscuri

”Să luăm de exemplu cocaina. Există o diferență notabilă între ceea ce relatează un consumator că resimte în urma consumului și realitate. Consumatorii de cocaină susțin că se simt energizați, euforici și vorbăreți. De fapt, cocaina produce schimbări majore la nivelul creierului. Este drogul care produce cel mai rapid dependență. Dorința incontrolabilă de consum este greu de manageriat.  După consumul de cocaină, vasele de sânge se contractă, crește pulsul și tensiunea arterială împreună cu temperatura.  Convulsii... ierderea cunoștinței, pierdere în greutate, și în anumite situații... stop cardio respirator. La nivel psihic, consumul de cocaină, provoacă paranoia (idei delirante de persecuție), confuzie, dezorientare, halucinații îndeosebi vizuale. Dozele ridicate de cocaină produc stare de epuizare fizică și psihică, anxietate, depresie, etc.”, a explicat psihologul pentru Spectacola.

VEZI ȘI: Horoscop rune. Voropchievici: Chin și nervi pentru o zodie, vești bune pentru Rac, plus o schimbare surpriză!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel