Rovinietele pot fi achiziționate și din aplicația mobilă a CEC Bank
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Rovinietele pot fi achiziţionate direct din aplicaţiile de mobile şi internet banking ale CEC Bank, informează instituţia financiar-bancară.

"Rovinietele sunt emise prin intermediul Scala Assistance, partenerul CEC Bank în acest proiect. Astfel, utilizatorii au acces la o modalitate rapidă şi facilă pentru a achiziţiona sau reînnoi rovinietele, fără a sta la ghişee şi fără a completa date bancare. Întregul proces de achiziţie a rovinietei în aplicaţia de mobile banking a CEC Bank durează doar câteva minute, iar plata se realizează în mod automat din contul utilizatorului, fără a fi nevoie de introducerea altor date bancare" se precizează în comunicatul CEC Bank remis Agerpres.

"Având în vedere contextul social în care ne aflăm, care deschide dorinţa de a călători după o perioadă lungă de restricţii, dar în care se menţine nevoia limitării expunerii sau alte contexte, este important să oferim publicului soluţii cât mai la îndemână, facile şi sigure, pentru achiziţia documentelor de drum necesare - în acest caz, a rovinietelor. Integrarea cu aplicaţia de Mobile Banking a CEC Bank este un pas important în această direcţie, care le permite posesorilor de vehicule să achiziţioneze rovinieta obligatorie extrem de rapid", a declarat Radu Banzea, director general Scala Assistance.

Opţiunea de comandă a rovinietei în aplicaţie se alătură unei suite de funcţionalităţi care mai cuprinde, printre altele integrare cu ghiseul.ro pentru vizualizarea şi achitarea taxelor, impozitelor şi amenzilor, Plăţi instant şi Alias Pay (plăţi pe baza numărului de telefon) către destinatari cu conturi la bănci care au aderat la acest serviciu Transfond sau conectarea conturilor de la alte nouă bănci de top şi instituţii financiare, pentru vizualizarea soldului şi a tranzacţiilor.

 

Mugur Podaru, CEC: Metodă de plată rapidă şi sigură



"Ne bucurăm că am adăugat această nouă funcţionalitate în platformele noastre de banking digital înainte de perioada concediilor. Fie că este vorba de roviniete pentru autoturisme sau pentru vehicule comerciale, de roviniete pe un an sau pe termene scurte - o săptămână, o lună sau 30 de zile - am pus la dispoziţia clienţilor o metodă de plată rapidă şi sigură, ce poate fi accesată oricând şi de oriunde", a mai spus Mugur Podaru, director operaţiuni la Distanţă în cadrul CEC Bank.

Potrivit comunicatului citat, aplicaţia de mobile banking a CEC Bank oferă în prezent unele dintre cele mai avansate funcţionalităţi din piaţă şi are peste 120.000 de utilizatori, în creştere cu peste 100% în ultimul an. Aplicaţia este disponibilă în Google Play şi App Store. Opţiunea de achiziţie a rovinietei este accesibilă şi pe platforma web de internet banking a CEC Bank.

Scala Assistance a intrat pe piaţa de profil în anul 2007 când a adus, pentru prima dată în România, conceptul de vânzare online a vinietelor prin website-ul roviniete.ro. Deţinută de fondul de investiţii elveţian Obsidian AG, compania condusă de Radu Banzea este acum printre cei mai importanţi jucători locali din piaţa de profil, în cei 14 ani de activitate tranzacţionând milioane de plăţi pentru clienţii săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel