Rovana Plumb, replică la ultimele atacuri ale lui Valeriu Zgonea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a reacționat ferm față de afirmațiile recente ale lui Valeriu Zgonea. Președintele Camerei Deputaților a declarat într-un interviu acordat AP că este nevoie de "o reformă profundă în PSD" după ce liderul partidului, Victor Ponta, este inculpat, iar vicepreședintele, Liviu Dragnea, condamnat.

"Cred că trebuie să avem grijă să nu ne creăm singuri mai multe crize decât e cazul şi să găsm soluţii pentru ca împreună să mergem mai departe. Există presiunea pe care o fac cei din Opoziţie, de a părăsi guvernarea şi vreau să vă spun că acest lucru nu se va întâmpla: Guvernul Ponta va merge mai departe cu Victor Ponta premier în cadrul coaliţiei la guvernare alături de aliaţii noştrii, UNPR şi ALDE, şi presiunile permanente pe care le auzim din vocea celor din Opoziţie. Nu avem nevoie de mai multe crize decât este cazul", a replicat, joi, Rovana Plumb.

Chestionată dacă Valeriu Zgonea își dorește să devină lider al PSD și dacă este de părere că afirmațiile acestuia sunt colegiale, Plumb a răspuns: "Dl Zgonea este un lider al PSD, este președintele Camerei Deputaților", citează romaniatv.net.

Într-un interviu acordat Associated Press, Valeriu Zgonea a declarat că "PSD este în plină criză, cu un lider inculpat și un adjunct condamnat". 

Mesaj cheie transmis de Valeriu Zgonea, la ieșirea de la BPN al PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel