Rovana Plumb: Proiecte de 300 milioane de euro pentru justiţie, educaţie şi alte domenii
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Rovana Plumb
Rovana Plumb
Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că se află în curs de implementare proiecte cu finanţare externă de 300 de milioane de euro. 

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că se află în curs de implementare programe cu finanţare externă în valoare de 300 de milioane de euro în diverse domenii cum ar fi administraţia, cultura sau justiţia. 

"Pentru că,  până acum s-a discutat numai despre fondurile europene nerambursabile venite dinspre Uniunea Europeană, după cum bine ştiţi Ministerul Fondurilor Europene are în gestiune şi programe care sunt finanţate prin mecanismul Spaţiului Economic European şi al celui norvegian şi aş vrea să anunţ că, până în momentul de faţă, avem şapte programe care sunt în curs de implementare, în sumă de 300 de milioane de euro, în domeniile cultură, educaţie, cercetare, IMM, afaceri interne, justiţie şi dezvoltare locală. Ultimele două, pentru dezvoltare locală 83 milioane euro şi justiţie – 53 de milioane de euro au fost semnate vinerea trecută de către Ministerul Fondurilor Europene", a declarat Rovana Plumb. 

Tot astăzi, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb,  a anunțat demararea unui proiect din fonduri europene al cărui beneficiar va fi Ministerul de Interne. Este vorba despre digitalizarea tuturor actelor.  Detalii aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel