Ronnie O’Sullivan și-a cumpărat apartament în România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ronnie O’Sullivan, unul dintre cei mai mari jucători de snooker din istorie și care va reveni în țara noastră la începutul lunii octombrie pentru a participa la cel mai important eveniment de snooker din România, și-a cumpărat un apartament într-un compex rezidențial din Pipera potrivit unor surse citate de  GSP.ro .

"Ronnie O’Sullivan și-a achiziționat un apartament în complexul Pipera Platinum Residence. Prețul pentru un metru pătrat este de o mie de euro, iar Ronnie și-a dorit enorm de mult să aibă o casă de vacanță la București", spun sursele ziarului.

De altfel, după ce a participat la București la mai multe meciuri de snooker demonstrative, Ronnie a fost fascinat de publicul și ospitalitatea de la București și și-a anunțat de mult decizia de a cumpăra o casă de vacanță în România, unde se poate relaxa alături de familie și prieteni.

Circul Globus din Bucureşti va găzdui în perioada 3-9 octombrie cel mai important eveniment de snooker din România, iar Ronnie O'Sullivan și-a câștigat deja locul pentru European Masters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel