Ronaldo îşi donează tricourile în scopuri caritabile
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cât costă nervii lui Cristiano Ronaldo după ce a dat de pământ cu telefonul unui spectator
Cât costă nervii lui Cristiano Ronaldo după ce a dat de pământ cu telefonul unui spectator
Cristiano Ronaldo este cunoscut pentru numeroasele acte de caritate pe care le-a făcut. 

Cristiano Ronaldo este cunoscut şi pentru acţiunile sale filantropice, nu numai pentru calităţile fotbalistice. Portughezul îşi va scoate la licitaţie tricourile sale din meciurile cu Tottenham şi Manchester City. Cristiano Ronaldo a făcut un meci excelent cu Tottenham Hotspur, câştigat de diavoli cu scorul de 3-0.

Portughezul a şi marcat un gol, iar acum îşi scoate la licitaţie tricoul purtat în respectiva partidă. Suma pe care o aşteaptă casa de licitaţii este de 42.000 de euro. Banii vor fi donaţi către Royal British Region, o organizaţie de caritate a forţelor armate. De asemenea, Ronaldo a donat şi tricoul purtat în derby-ul pierdut cu Manchester City, dar acesta este cotat la doar 15.000 de lire sterline printre colecţionarii de articole sportive.

Portughezul a făcut o donaţie consistentă şi în timpul pandemiei: un milion de euro către spitalele din ţara sa natală. Unităţile medicale din Porto şi Lisabona au beneficiat cel mai mult de banii lui Ronaldo, transmite Mediafax.

Solskjaer îl compară pe Ronaldo cu legendarul Jordan de la Chicago Bulls

Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer a declarat că Cristiano Ronaldo i-a oferit lui Manchester United același tip de avantaj pe care Michael Jordan, marele jucător din NBA, l-a oferit echipei Chicago Bulls, după ce dubla atacantului portughez le-a adus o remiză, 2-2, la Atalanta, în Liga Campionilor.

Prima reușită a lui Ronaldo a adus United la egalitate marți, la pauză, pentru ca mai apoi, golul marcat în prelungirile meciului să asigure un punct prețios care a trimis-o pe United pe primul loc în grupa F, alături de Villarreal.

Jucătorul în vârstă de 36 de ani a mai marcat și în victoriile din retur de pe teren propriu, cu Villarreal și Atalanta, ceea ce l-a determinat pe Solskjaer să compare impactul său asupra echipei, cu cel al lui Jordan, de șase ori campion NBA și marcator a nenumărate coșuri care au adus victoria echipei sale în ultimele secunde de joc.

"Cu toții avem rolurile și responsabilitățile noastre", a declarat Solskjaer reporterilor, citat de Reuters. "Bineînțeles că Cristiano este un lider în grup, dar asta face el, marchează goluri.

"Nu suntem fericiți că am primit două goluri ... Dar el oferă acele momente și sunt sigur că nici Chicago Bulls nu s-a supărat că l-a avut pe Michael Jordan.

Uneori, echipele au jucătorii pe care îi au și de aceea sunt Man United, de aceea sunt campioni la Chicago Bulls. Pur și simplu apar acele momente".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel