Ronaldinho, aproape de Man. United. Scholes a vrut să-l BATĂ fiindcă s-a răzgândit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Ronaldinho a avut un an greu, după arest și moartea mamei
Ronaldinho a avut un an greu, după arest și moartea mamei
Legenda lui Manchester United, Paul Scholes, a dezvăluit cum clubul aproape l-a cumpărat pe brazilianul Ronaldinho, în 2003.

Legenda lui Manchester United, Paul Scholes, a dezvăluit cum clubul aproape l-a cumpărat pe brazilianul Ronaldinho, în 2003, conform Daily Mail. După spusele mijlocașului, conducerea clubului deja îi rezervaseră superstarului un număr în echipă.

„Diavolii Roșii" obținuseră acordul brazilianului pentru un transfer de la PSG în Anglia, însă jucătorul s-a răzgândit și a venit, în schimb, la FC Barcelona. Ronaldinho a ales bine, totuși, câștigând LaLiga de două ori, dar și un trofeu de Champions League.

Avea și număr rezervat

Întrebat despre transferurile nereușite, el a spus: „Cred că cel mai evident exemplu este Ronaldinho". „Nu pot să-mi aduc aminte ce an era, dar am crezut că antrenorul l-a adus. Eram plecați în cantonament și cred că erau gata să-i anunțe sosirea și să-i ofere un număr, dar s-a răzgândit în ultimul minut și am mers la Barcelona".

Scholes a explicat că echipa a considerat că el va „aduce ceva special" echipei, într-un mod similar cu sosirea lui Eric Cantona. „Este foarte ciudat pentru că în presezon am jucat chiar cu Barcelona, așa că toți eram entuziasmați. Ronaldinho, ce jucător! Am crezut că o să aducă ceva special echipei, așa cum a făcut Cantona", a adăugat Paul Scholes. „Însă, la trei zile distanță, am jucat cu el în Seattle, așa că toată lumea a încercat să-i dea la picioare! Am încercat să-l luăm la bătaie că nu a semnat pentru noi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel