Ronald Koeman, listă cu posibile transferuri la FC Barcelona. Nume mari
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 05 ian, 23:09
Ronald Koeman
Antrenorul clubului FC Barcelona, Ronald Koeman, și-a îndreptat atenția către perioada de transferuri care se încheie pe 31 ianuarie, recunoscând că a făcut o listă cu punctele slabe ale formației și cu jucători pe care îi vrea la echipă.

Conform Marca, Eric Garcia și Memphis Depay se află cu siguranță pe lista olandezului, din moment ce aceștia au fost principalele ținte ale catalanilor în vară. „Am făcut o listă cu posibile puncte slabe și jucători pe care cred că ar fi interesant să-i aducem”, a spus Koeman, în conferința de dinaintea meciului de LaLiga cu Athletic Bilbao.

„Orice antrenor privește luna ianuarie drept un moment de îmbunătățire a efectivului. Eu nu sunt diferit, dar depinde de club”, a adăugat managerul olandez. Cât despre jocul echipei, tehnicianul consideră că formația încearcă să joace la fel fie acasă, fie în deplasare. „Vrem să creăm pericol și să avem ocazii, dar în deplasare nu am avut eficiența pe care o echipă ca Barcelona ar trebui să o aibă”, a conchis acesta.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro