Data actualizării:
Data publicării:

Rona Hartner a fost înmormântată de Ziua României, la Cimitirul Bellu Catolic

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto ilustrativ Pexels
Foto ilustrativ Pexels
Actrița Rona Hartner a fost înmormântată, vineri, în Cimitirul Bellu, din București.

Rona Hartner a fost adusă din Franța, unde a murit, și depusă la capela Cimitirului Bellu din București. Vineri a avut loc slujba de înmormântare în prezența rudelor și a cunoscuților, care au venit să își ia adio de la actriță.

Printre cei care au venit la înmormântare se numără și Aurel Păduraru, soțul regretatei Cornelia Catanga, dar și primul soț al artistei, Rocco Sedano. 

Zeci de oameni au fost prezenți la slujbă, și-au luat rămas bun de la ea și au aplaudat-o pentru ultima dată. 

Actriţa Rona Hartner a murit, joi, la vârsta de 50 de ani.

Cu o zi înainte, pe contul de Facebook al actriţei, sora sa, Rinda Hartner, anunţa că artista îşi trăieşte ultimele clipe: "Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune şi rugăciuni pentru sora mea, care îşi trăieşte ultimele clipe. Ne scuzaţi dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea şi cu fetiţa ei. Dumnezeu să-i aline suferinţa şi să o primească la el".

Joi, Rinda Hartner şi-a schimbat poza de copertă de pe pagina proprie de Facebook, postând o fotografie cu o lumânare aprinsă. Mai mulţi actori, muzicieni şi personalităţi media au transmis mesaje de condoleanţe. 

 

Drama ascunsă din viața Ronei Hartner. A încercat să se sinucidă de 3 ori. "O persoană m-a salvat. Atunci am înţeles că nu era momentul să pier"

Rona Hartner a avut o dramă despre care puțini știu.

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o grea luptă cu cancerul. Vreme de câțiva ani, artista s-a luptat cu boala nemiloasă și a sperat până în ultima vreme că o va învinge, cancerul. Din păcate, după ce a fost diagnosticată în vara acestui an, cu metastaze la creier și cu cancer pulmonar în stadiul IV, starea vedetei a început să se înrăutățească rapid, iar în cele din urmă Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul.

Vedeta a trecut prin numeroase încercări de-a lungul vieții. Puțini știu ă aceasta a încercat să se sinucidă de trei ori, pe când avea doar 18 ani. Rona Hartner a povestit anterior că a trecut printr-o depresie urâtă și a încercat să-și încheie socotelile cu viața, dar de fiecare dată a fost salvată, într-un final înțelegând că nu acela era momentul în care trebuia să moară.

"Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier", a declarat Rona Hartner, în urmă cu câțiva ani, la un post de televiziune, scrie Antena3.ro.

Rona Hartner, dezamăgită în dragoste de nenumărate ori

Rona Hartner a avut ghinion și în dragoste. În trecut, artista a fost căsătorită cu Rocco Sedano, cu care are și o fiică pe nume Rita. Cei doi au divorțat în anul 2008. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel