Data actualizării:
Data publicării:

Romeo Fantastick: Dacă statul dă informația asta despre mine, îi dau pe toți în judecată!

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Romeo Fantastick
Romeo Fantastick
Îl mai știți pe Romeo Fantastik, celebru pentru melodia „Carolina”?

Cel mai mare secret al lui Romeo Fantastik este vârsta sa. Pe numele său real Romeo Cobzaru, el a spus că nu vrea să afle nimeni câți ani are. Cine va face această dezvăluire va fi dat în judecată, a spus Romeo Fantastick.

„Never ever, nu va afla cineva vârsta mea. Se poate afla, dar nu se poate afla. Dacă și statul spune ce vârstă am, îi dau pe toți în judecată”, a zis Romeo Fantastik la „Aproximativ Discuții cu Gojira”.

În urmă cu aproximativ 20 ani, Romeo Fantastick rupea în două topurile muzicale din România, lansând melodia „Carolina”, o manea care avea să devină, peste noapte, o melodie știută de mulți români. Anul 1999 a fost anul de grație al manelistului, pe numele său real, Romeo Cobzaru.

VEZI ȘI: INCREDIBIL! Coronavirus, pe ritmuri de MANELE. Piesa este virală

Coronavirusul a devenit subiectul unui moment viral pe platformele de socializare. Iată cum sună piesa pe ritmuri de manele.

Tik Tok a devenit una dintre cele mai utilizate și iubite platforme de socializare, iar imaginația utilizatorilor este extrem de bogată. 

În aceeași situație este și Romeo Fantastik care este mereu în pas cu trendul și a compus o piesă pe tema coronavirusului, reușind să devină viral și să isterizeze publicul. 

Dacă pentru majoritatea persoanelor coronavirusul este un motiv serios de îngrijorare, pentru Romeo Fantastik pare să fi un motiv de glumă. 

O parte dintre versurile noii piese:

„Virus ipocrit, i-am nenorocit

„Eram la magazin, ca să-mi iau un vin

Era coadă mare, nu aveam răbdare

Eu ma strănutat, unu'm-a-ntrebat

Ai pățit ceva? Eu vin din China!

Lumea a fugit, casa s-a golit

Cu toți au fugit, dar eu i-am mințit”

Vezi aici video-ul lui Romeo Fantastik:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel