Romanița, gest impresionant pentru Adrian Iovan
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
agerpres_7523712
agerpres_7523712

Romanița a făcut un gest emoționant pentru fostul ei soț. Chiar dacă nu mai erau căsătoriți de mulți ani, creatoarea de modă i-a purtat întotdeauna un deosebit respect. 

Din luna martie, mormântul lui Adrian Iovan va fi acoperit cu un cavou din marmură albă, comandat special de fosta lui soție, tocmai din Italia. Monumentul este unul special pentru care designer-ul a scos din buzunar aproximativ 10.000 de euro, scrie Click.

“Romanița l-a iubit mult pe Adrian și în sufletul ei suferă enorm. I-a purtat mereu un respect deosebit. Iovan nu a vorbit niciodată urât despre Romanița, deși, dacă ar fi vrut, ar fi putut să o facă. Chiar și atunci când au divorțat, el a suferit enorm, însă nu i-a reproșat ei nimic, niciodată. Au păstrat o relație amicală, de dragul copilului. Știu că Romanița i-a comandat lui Adrian un cadou deosebit, am înțeles că e dintr-o marmură mai scumpă. Îl vor monta la cimitir în aproximativ o lună. Pentru ca Adrian să aibă un monument demn de un erou, Romanița a scos din buzunar aproximativ 10.000 de euro. O face pentru băiețelul ei, vrea ca el să aibă un loc frumos unde să își plângă tatăl”, a declarat un apropiat al creatoarei de modă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel