Românii sunt tot mai „inventivi“. O familie și-a tăiat pepenele în supermarket, la aparatul de feliat pâinea
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
O familie care a mers la supermarket și a cumpărat un pepene a apelat la o metodă „inventivă“ pentru a-l tăia.

Românii demonstrează încă o dată că nu le stă nimic în cale și că se descurcă în orice situație. O familie a mers la Lidl și a găsit imediat o metodă ca să-și felieze pepenele.

În Lidl găsești cam orice. Produse alimentare, produse cosmetice, obiecte de mobilier, articole vestimentare, încălțăminte, produse pentru curățenie, pentru grădină sau casă. Tocmai de aceea mulți român aleg să meargă în magazinele Lidl să-și facă cumpărăturile de zi cu zi.

Recent, o familie a mers la Lidl, ca în mod obișnuit, ca să cumpere cele necesare. Pe lista lor de cumpărături se aflau și fructe, printre care și un pepene. S-au gândit la toate aspectele atunci când au luat pepenele, inclusiv la cât de greu le va fi să-l curețe acasă. Așa că au apelat la o metodă care să-i scape de această „povară”.

Un tată l-a dus pe fiul lui să-i arate cea mai simplă metodă de a tăia pepenele: aparatul de feliat pâine pus la dispoziție tuturor clienților Lidl. A pus pepenele în aparat și în doar câteva secunde au rezolvat „problema”, potrivit BizBrașov.

Acțiune civică inedită. Locuitorii din Oradea au montat jardiniere cu flori pentru a împiedica mașinile să urce pe trotuar

Locuitorii străzii George Coşbuc din centrul municipiului Oradea au montat jardiniere cu flori pentru a împiedica şoferii să îşi parcheze maşinile pe trotuarul şi aşa îngust.

Orădenii au luat această măsură pentru că altfel trotuarul devenea impracticabil, iar pietonii erau obligaţi să coboare în şosea.

„Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Oradea aplaudă această iniţiativă şi le mulţumeşte locuitorilor de pe strada George Coşbuc, invitându-i pe aceştia la un dialog direct cu Compartimentul Spaţii Verzi Urbane, Facilităţi de Agrement şi Sport, care se oferă să le acorde consiliere şi sprijin în ceea ce priveşte amenajarea jardinierelor şi chiar punerea la dispoziţie de plante pentru amenajarea lor’’, a transmis miercuri Primăria Oradea, printr-un comunicat de presă (citește continuarea și vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel