Data publicării:

Românii, prezenți la încoronarea regelui Charles al III-lea. "Stau de miercuri dimineață. Sunt o monarhistă înrăită"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Românii, prezenți la încoronarea regelui Charles al III-lea. "Stau de miercuri dimineață. Sunt o monarhistă înrăită" / Foto: Captură video Pro Tv
Românii, prezenți la încoronarea regelui Charles al III-lea. "Stau de miercuri dimineață. Sunt o monarhistă înrăită" / Foto: Captură video Pro Tv

Și românii vor fi prezenți la încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Mâine, 6 mai, are loc încoronarea Regelui Charles al III-lea, iar străinii care vor să asiste la eveniment au ajuns deja în Marea Britanie. printre aceștia se află și români, curioși să asiste la o ceremonie istorică. În ajunul încoronării, regele Charles i-a răsplătit pe fanii adunați la Palatul Buckingham. A dat mâna cu ei, împreună cu William și Kate. În plus, membrii Familiei Regale a Marii Britanii au stat de vorbă cu oamenii și au făcut fotografii împreună.

Andreea este o româncă pasionată de monarhia britanica încă de când și-a cunoscut soțul englez. Pentru că nu a vrut să rateze niciun eveniment al casei regale, miercuri și-a luat fiul cu ea și s-au instalat în apropierea Palatului, într-un cort.

"De miercuri dimineață și nu este prima dată. Am fost la înmormântare, să vizităm sicriul Reginei. Nu este prima dată. Sunt o monarhistă înrăită. Sunt căsătorită cu un englez care pur și simplu mi-a inspirat dragostea asta. Sărbătorim și bucuria Regatului Unit de a avea un nou rege. Aseară l-am văzut pe Harry", a declarat Andreea pentru Pro Tv.

Oamenii și-au instalat corturi și așteaptă marele eveniment

Mihai și Tereza și-au rezervat din timp o vacanță la Londra și când au realizat ce se întâmplă mâine acolo s-au considerat norocoși că vor putea participa la evenimentele dedicate încoronării Regelui Charles al III-lea.

"Am nimerit întâmplător la încoronare. Stam până mâine și vedem și încoronarea. Extraordinar!", a spus Mihai.

"E o nebunie, sincer. O nebunie foarte mare, dar e istoric. Un moment foarte important. Până la urmă e un mare noroc", a spus Tereza.

Ca să trăiască istoria chiar în locul în care se scrie, alți români s-au pregătit din timp și au venit și cu copiii. De astăzi și până duminică, supușii Majestății Sale, dar și turiștii sunt întâmpinați de un mesaj înregistrat de rege și de regina consoartă, care poate fi auzit în fiecare stație a metroului londonez. Regele încheie cu faimosul îndemn: "Amintiți-vă, vă rog, atenție unde pășiți!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel