Românii din Italia, între greutăți și visuri împlinite! Avocatul Doru Badea, la Departe de România
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 10 iun 2023, 14:00
WhatsApp
Avocatul Doru Badea este invitat la emisiunea Departe de România, la DC News.

Doru Badea ne va povesti cum e viața românilor din Italia, de cele mai multe ori împărțită între greutăți și visuri împlinite. Totodată, vom vorbi despre principalele diferențe dintre sistemele de justiție din cele două țări, vom afla dacă mai sunt românii victime ale abuzurilor în Italia, dar și care sunt cele mai des întâlnite probleme pentru care au nevoie de avocat.

Departe de România, o emisiune cu și despre românii din diaspora

Emisiunea "Departe de România", moderată de Gabriel Nuță-Stoica, reprezintă o evoluție naturală a conținutului cu care v-am obișnuit, fiind în primul în rând o emisiune cu și despre românii din afara granițelor țării. În fiecare săptămână vom descoperi povești interesante ale românilor stabiliți în străinătate. Vom vorbi despre aspecte din viața de zi cu zi, probleme de integrare, provocări, dar și despre bucurii și împliniri. Totodată, vom încerca să aflăm ce mai înseamnă România pentru românii din diaspora: "acasă" sau doar țara de origine.

Emisiunea "Departe de România" se difuzează duminica, de la ora 14:00, pe site-ul ȘtiriDiaspora, canalele de Youtube și paginile de Facebook ȘtiriDiaspora și DC News, dar și pe DC News TV.Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului știridiaspora.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să apăsați butonul "Like" și să distribuiți mai departe.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Site: https://www.stiridiaspora.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/@stiridiaspor...
Facebook: https://www.facebook.com/stiridiaspor...
TikTok: https://www.tiktok.com/@stiridiaspora.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?