Românii au talent: Povestea cutremurătoare a Gabrielei Artene, femeia cu vocea de înger
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
artene
artene

Românii au talent, show-ul de la PRO Tv,  ne uimește de la o ediție la alta. Gabriela Artene, femeia cu glas de înger,  ar fi ajuns  o soprană de talie internaţională, dacă viaţa nu ar fi supus-o unui şir de nenorociri. A lăsat deoparte pasiunea pentru muzică şi s-a dedicat familiei. Pentru un bănuţ în plus, femeia a lucrat în agricultură, a fost croitoreasă şi asistentămedicală, scrie libertatea.ro.

Gabrielei Artene,  femeia care a vrăjit juriul, dar şi telespectatorii, are însă o poveste de viaţă cutremurătoare. Copilăria i-a fost marcată de interminabilele scandaluri din casă, provocate de tatăl ei vitreg: “Era un om cu puţină educaţie, pasionat băutor. Mama, oricât de frântă era, îi punea totul de-a gata înainte, îl spăla şi pe picioare. Chiar şi aşa, nu era zi în care să n-o bată”,spune Gabriela.

Însă acesta a fost doar primul mare necaz din lungul şir pe care nemiloasa soarta i-l pregătise. Şocul cel mai mare avea însă să îl aibă în momentul în care cea de-a treia fetiţa a ei, Elena, născută pe 19 septembrie 1984, a murit subit, la vârsta de doar două luni: “Săraca, a murit în somn. Nimeni nu-şi poate închipui groaza care m-a cuprins şi sentimentul că trăiesc un coşmar, că nu e adevărat. Cu atât mai mult cu cât fiind pe atunci asistentă medicală nu am putut face nimic. A fost o adevărată tragedie. Am înmormântat-o şi, odată cu ea, am înmormântat şi o parte din sufletul meu”,a mai dezvăluit  Gabriela Artene.

De parcă toate aceste nenorociri nu ar fi fost de-ajuns, în urmă cu trei ani, iubitul ei soţ, Costel Artene, avea să piardă lupta cu cancerul, decesul lui lăsând un mare gol în inima femeii.

 Gabriela Artene locuieşte în Iaşi, într-un apartament modest, la etajul 9 şi are o relaţie foarte bună cu cele trei fete ale sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel