Românii au Talent, moment TRAUMATIZANT: Dacă vine iar aia, eu PLEC! Jurații au rămas MASCĂ
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 02 Martie, 08:57
Un concurent a avut un număr incredibil pe scena Românii au Talent.

Vezi și: Florin Călinescu, făcut PRAF de o fetiță de 4 ani. Replici savuroase la Românii au Talent: Ai știut că am să vin? Zi! / Bebe ȘEF

Un concurent a reușit să-i sperie pe jurații de la Românii au Talent cu un număr de hipnoză. Dintre toți jurații însă, Florin Călinescu a fost cel mai afectat și a trăit un moment destul de tensionat. 

Totul a pornit de la faptul că juratul a fost copleșit de amintirea unei ediții mai vechi când a fost supus unei alte prestații de hipnoză. 

"Au intrat concurenții. Nu ne zice nimeni nimic. Dacă vine iar aia de anul trecut și mă convinge că îi hipnotizează, eu plec de la masă. La semnul meu, ați adormit", a spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu, sfat pentru concurent

Nicolae Bănică, un tânăr hipnotist din competiția de talente, a încercat să schimbe percepția privitorilor asupra hipnozei. Concurentul recunoaște că această tehnică nu are nicio legătură cu magia sau alte taine spirituale, ci este pură știință.

Argumentele tânărului și momentul său au reușit să-l convingă totuși pe Florin Călinescu, care i-a oferit și un sfat concurentului. 

"E foarte greu de controlat și nu vorbesc acum decât din scaunul meu de acasă. Eu te cred, cei de acasă or să zică vrăjeală. Nu cred pentru că nu au niciun control, deci ar trebui în demonstrație să îi lași, sfatul meu, pe o saltea, să cadă. Să îi pui să își dea cu cremă pe față, să mănânce piper, un ardei iute să zică că-i vanilie. Bagă niște probe care să-i convingă pe cei de acasă că ăla nu e campion mondial la mâncat ardei iuți, că am văzut și chestia asta", a spus Florin Călinescu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro