Românii au talent: Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant: Ceea ce ai în tine trebuie scos la iveală, trebuie arătat lumii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Aventura căutării a noi talente autentice pentru sezonul cinci al show-ului Românii au talent demarează mâine, iar Mihaela Răduescu a adresat un mesaj emoționant pentru toți care doresc să se înscrie în competiție.

Marți, 30 septembrie, caravana talentelor pornește la drum, iar primul oraș din cele șapte în care va poposi este Brașov, la Hotel Kronwell.

Noul juriu al competiției difuzate de Pro TV, format din Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu și Bebe Cotimanis, este pregătit pentru audiții.

"Va fi o imensa bucurie să cunosc și sezonul acesta oameni cu totul speciali. Iar faptul că juriul va avea o formulă un pic schimbată în acest an, va fi un alt aspect inedit. Așadar, aștept la preselecții oameni talentați și inimoși din toată țara, pentru că va fi o experiență senzațională!", a spus Andra despre noul sezon Românii au talent.

Și Mihaela Rădulescu, aflată pentru prima dată în rol de jurat la Românii au talent, le-a adresat românilor un mesaj emoționant pentru a-i îndemna să participe la preselecții: "Vine o vreme când te prinzi că cea mai valoroasă avere e în tine, nu pe tine, în garaj sau în casă. Și ceea ce ai în tine trebuie scos la iveală, trebuie arătat lumii, ca să devină bucurie, satisfacție, carieră. Dacă nu te încurajează altcineva, dacă nu te susține cu adevărat nimeni, fă singur toți pașii spre viitorul tău. Vino și arată-ne cine ești cu adevărat, ce poți și ce vrei de la viață. Don't dream it, be it!", a declarat Mihaela Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel