ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, critici dure după emisiunea de vineri. Vezi replica vedetei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Prima emisiune a show-ului ROMÂNII AU TALENT, de vineri seara, a adus în concurs două adolescente de 14 ani, care  au realizat un superb moment de gimnastică ritmică, fapt ce a dus la promovarea în faza următoare a concursului. Totuși, Mihaela Rădulescu a avut de replicat unei concurente că este prea grasă.

"Dacă până data viitoare nu vei slăbi 5 kilograme, nu treci de mine! În dans, kilogramele contează", a spus Mihaela Rădulescu, precizând că "ştie despre ce vorbeşte" şi că locul persoanelor supraponderale nu este în lumea gimnasticii sau în cea a dansului: "Graşii au loc oriunde în lume, în afară de dans. [...] Ne zicem părerea. Părerea mea a fost una calificată"

Comentariile Mihaelei Rădulescu au dat naștere  la reacţii dure din partea opiniei publice, dar și din partea Andrei, care  a reacţionat imediat: "Aici nu suntem la gimnastică, ci la Românii au talent. Dacă un concurent îşi demonstrează talentul, nu contează câte kilograme are. Şi chiar nu mi se pare grasă".

Reacţii dure din partea fanilor: "Eşti penibilă!"

Mulţi dintre fanii emisiunii ROMÂNII AU TALENT şi-au exprimat dezaprobarea faţă de modul în care Mihaela Rădulescu i-a vorbit unei adolescente de 14 ani, fără să ţină cont de impactul pe care îl vor avea vorbele ei asupra tinerei sau a celorlalţi adolescenţi care au urmărit prima ediţie a show-ului "ROMÂNII AU TALENT", de la ProTV. Mai mult, un telespectator chiar i-a scris o scrisoare deschisă Mihaelei Rădulescu, în care critică în cei mai duri termeni discursul juratului. 

Citește și: Mihaela Rădulescu către o ziaristă: "Retardat-o". Ciutacu: Gramatica face toți banii

"Nu am scris in viata mea o scrisoare publica, dar tie, draga Mihaela Radulescu, dupa prima editie de la Romanii au talent, simt sa iti scriu una. Una pe care sper sa o citesti! Stiu ca e cam nasol ca eu, un nimeni, sa iti spun ca esti penibila. Dar o fac! Uneori, noi, astia mai mici si mai neinsemnati, mai spunem si lucruri traznite, dar care au destul de mult sens! Esti penibila!

Inteleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoita sa iti pui silicoane pentru ca sanii ti s-au lasat, cu fiecare zi care trece iti mai apare un rid pe fata si probabil ca treci printr-o criza destul de naspa. Dar asta nu iti da dreptul sa actionezi si sa vorbesti asa cum o faci. Esti penibila!

O doamna de varsta ta poate avea extraordinar de mult farmec daca este bine crescuta si stie sa se comporte cu diplomatie. Sunt atatea exemple de femei celebre, care au aproximativ varsta ta si care sunt superbe. Tu esti doar o femeie care se simte batrana, cu sanii pe afara si cu vocea prea ridicata. Esti penibila!", notează Adriana Şandru pe blogul ei.

Mihaela Rădulescu,   replică persoanelor care au criticat-o pentru atitudinea şi comentariile de la ROMÂNII AU TALENT

"Gustul succesului este mirodenia mea preferată! Iar l-am simţit, văzând cifrele de audienţă şi vă mulţumesc pentru...tot! Chiar şi cei care înjură şi murdăresc pagina sau atmosfera sunt parte din ecuaţia succesului meu - o urâm, dar nu putem fără ea. Fiţi senini şi buni şi ...s-aveţi VIAŢĂ!", a scris Mihaela Rădulescu pe pagina oficială de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel