ROMÂNII AU TALENT. Emanuel Stanca, experiență cu pacienții cu demență: Îi vezi zilnic cum se sting
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Emanuel Stanca, la Românii au talent / Captură ProTV
Emanuel Stanca, la Românii au talent / Captură ProTV
Emanuel Stanca a venit la „Românii au talent” și a uimit nu doar cu vocea sa, ci și cu povestea. 

Emanuel Stanca vine din Timișoara, are un băiețel de un an și, în prezent, mai merge la atelierul unui prieten, pentru lucru, atunci când acesta are nevoie. 

Așa și-a făcut curaj să cânte. A crezut că e locul perfect pentru a exersa, iar de aici și până la participarea la „Românii au talent”, unde a luat patru de „Da”, a fost doar un pas.

Emanuel Stanca a povestit că „am avut tot felul de joburi în țară și în străinătate. Am început de la joburi mici de genul centralist, am plecat în afara țării și am renunțat la facultate pentru că a trebuit să fac rost de bani.”

Concurentul a povestit despre experiența cu pacienții cu demență 

Am fost asistent medical la un centru privat pentru oameni cu probleme de demență... Dacă spune un pacient că și-a uitat mașina afară, dar e internat de cinci ani, trebuie să-i descrii mașina din imaginația ta, să te creadă că ai văzut-o. Oamenii cu demență așa fac, uneori sunt și violenți.  Trebuie să-ți placă să ai grijă de oamenii care nu mai sunt capabili să o facă. Trebuie să ai un pic de stomac să-i vezi așa cum se sting, în fiecare zi. Dacă îi ajuți, e mai plăcut pentru toată lumea.”, a povestit tânărul la „Românii au talent”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel