Urmărește emisiunea live
Românii au talent: Cristian Gog, marele câștigător al premiului de 120. 000 de euro
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cristian gog
cristian gog

Vineri, 11 mai, Marea Finală a celui de-al doilea show ”Românii au talent” și-a desemnat câștigătorul marelui premiu de 120. 000 de euro. Marele câştigător, ales de telespectatori prin sms la 1276,  este Cristian Gog.

În finala de vineri seara, Cristian Gog a intră în scenă cu o servieta de metal, cu cifru. El îi întreabă pe juraţi ce crede fiecare că se află înauntru. Dacă Mihai spune că acte, iar Andra afirmă că este goală, Andi Moisescu dă o replică care schimbă, potrivit lui Gog, lucrurile. Aş vrea ca înauntru să se afle numele câştigătorului, afirmă Moisescu.

 Ca şi în semifinală, Gog îşi povesteşte numărul afirmând că vrea să adreseze o provocare morţii. Dispus să piardă tot, mentalistul îşi descheie cămaşa şi cheamă pe scenă un medic şi o asistentă. Aş vrea să vă arăt ce se petrece în corpul meu, explică bărbatul, care se supune unui test EKG. Aparatul, care trebuia să-i înregistreze lui Gog, ritmul cardiac, pare că se blochează. De fapt, arată valori care indică absenţa activităţii cardiace. Care sunt adevăratele noastre limite, şi-a întrebat publicul Cristian Gog, înainte de reveni la servieta închisă cu cifru.

 Înauntru acesteia se afla un plic care conţinea trei foi numerotate - pe una scria "Acte", pe a doua - "goală", iar pe a treia - "numele câştigătorului", spre uimirea tuturor celor prezenţi.

 Clujeanul de 31 de ani este cel care a făcut-o pe Andra la preselecţii să spună "Îmi e teamă de tine". Mentalistul a reuşit cu numărul său să impresioneze deopotrivă publicul şi juraţii. Căsătorit şi viitor tată, artistul spune despre sine că-şi practică pasiunea doar ca divertisment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel