Românii au talent: A făcut foamea ca să își cumpere pantofi de step
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
thumb3_01_cameliaduta_2
thumb3_01_cameliaduta_2

O femeie de serviciu, angajată la un service auto, a reușit, vineri seară, să impresioneze  publicul și juriul competiției "Românii au talent", de la Pro Tv.

Mihai Petre, cunoscut drept cel mai sever jurat de la "Românii au talent", a rămas fără cuvinte, după ce Camelia Duță a mărturisit la finalul numărului său că atunci când s-a apucat de step a făcut foamea o săptămână ca să își cumpere pantofi de dans.

"Când m-am apucat de step am făcut foamea o săptămână ca să îmi cumpăr pantofi de dans. Stepul e un dans magic, e fermecător", a mărturisit Camelia, o femeie simplă în vârstă de 30 de ani.

Ea a dansat step, pe melodia "Dancing in the rain", uluindu-i pe juraţii Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre. "E impresionant ce ai făcut. Nu e dansul meu preferat, nu e atât de bun momentul, dar e foarte important că ai o pasiune şi o urmezi", i-a spus Mihai Petre concurentei, care a recunoscut că a învăţat să danseze step singură, uitându-se la filme cu Fred Astaire.

"Puterea exemplului este foarte importantă", a declarat Mihai Petre. "Bravo măi Mihaie!", l-a complimentat Andi Moisescu.

Vezi aici video

Concurenta a primit trei de "da" şi a trecut în etapa următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel