ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Croitoreasa din preselecţii i-a uimit din nou pe juraţi. Mihai Petre: Eşti de poveste
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Ana Maria Pantaze a fost ultima concurentă care a urcat pe scenă, vineri seară, în prima semifinală de la "Românii au talent". Ea a reuşit să-i impresioneze din nou pe juraţi cu vocea sa.

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Ana Maria Pantaze are 39 de ani şi este croitoreasa care în preselecţii a luat GOLDEN BUZZ.  Ea a mărturisit că viaţa ei după preselecţii nu s-a schimbat deloc. Ana continuă să facă ceea ce făcea şi înainte.

"Îmi câştig banii la fel ca înainte. Rochia din semifinală am vrut să mi-o fac singură. Mă simt ca o prinţesă", a spus Ana Maria. 

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Cei patru juraţi au fost, din nou, încântaţi de vocea sa minunată.

"Îmi place că se arată aşa cum e, că e vulnerabilă, că nu joacă nimic. Eşti de poveste, ne arăţi tuturor că visele pot deveni realitate. Ai o voce fantastică", a spus Mihai Pettre. 

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Andi: Eu cred că tocmai pentru că diamantul este neşlefuit îl face şi mai preţios.

Florin Călinescu. Tu trebuie să pleci de aici cu ceva foarte clar în minte. Cel care a creat acest show pentru oameni ca tine l-a creat. Pentru oameni simpli care fac lucruri extraordinare.

Andra: Acesta este doar începutul, uite cât de frumos ai început.

VEZI ŞI ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Ea este concurenta care l-a cerut în căsătorie pe Florin Călinescu VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel