Românii au talent 2018. Andi Moisescu, impresionat de un cuplu care cântă la metrou, în Franța
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Maya și Mario Preda, un cuplu de români stabilit în Franța, au uimit vineri seara, în sezonul 8, pe scena de la „Românii au talent", cu talentul și povestea lor.

Maya și Mario Preda cântă la metrou în Franța și au doi copii, un băiat de 9 ani și o fată de 6 ani. 

„A fost foarte greu la început, când am început să cântăm în metrou. Erau emoții foarte mari, timiditate, rușine, dar cu timpul, am trecut peste", a dezvăluit Maya. 

Chiar dacă cei doi sunt primiți cu brațele deschise și cu zâmbetul pe buze prin actul artistic pe care-l prestează la metroul din Franța, soții Preda speră că vor reuși să se mute înapoi România.

„Niciodată nu ne-am imaginat că o să rămânem aici. O să facem ceva, o să se întâmple ceva și o să trăim la noi, în România", a spus Maya Preda. 

Andi Moisescu: „un talent care trece prin ziduri de beton"

Soții Preda a impresionat publicul și juriul, în special pe Andi Moisescu și au trecut în etapa următoare cu patru de „Da".

„E vorba despre un talent care după părerea mea iese prin piele, trece prin haine, trece prin ziduri de beton, iese din metrou la suprafață, trece peste sute si mii de kilometri. Și eu cel puțin, l-am simțit din prima clipă în care fiecare dintre voi a deschis gura (...) La ei e rezultatul harului, părerea mea. Au  un simț al măsurii, un simț al emoției, un control al corzilor vocale, fără niciun fel de studiu", a declarat Andi Moisescu.

„Talentul nativ se vede de la o poștă", a declarat Florin Călinescu.

Vezi video AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel