Românii au talent, 18 mai. Vot final - semifinalişti
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Românii au talent, 18 mai. Vot final - semifinalişti
Românii au talent, 18 mai. Vot final - semifinalişti
Românii au talent, 18 mai:  Următorii zece eroi talentați au pășit cu mari emoții pe cea mai spectaculoasă scenă.

Românii au talent, update 10: Bianca Badea este prima finalistă. Pe următoarele locuri s-au clasat Corul de copii Unison și Duo Romance. Juriului i-a revenit dificila misiune de a alege care dintre aceștia va merge mai departe. Alegerea a fost Duo Romance.

Românii au talent, update 9: Acrobație la înălțime, grație și multă pasiune. Duo Românce formează un cuplu extrem de talentat și curajos, momentul lor ridicând în picioare spectatorii și jurații.

Românii au talent, update 8: A făcut turul Europei, iar acum a încântat cu talentul lui. Rareș Florescu a luat cu asalat scena Românii au talent și a dat dovadă de multă energie și voie bună.

Românii au talent, update 7: Venit din Anglia, ADNeu a transmis multă energie și emoție prin versurile și muzica lui, vineri seară.


Românii au talent, update 6: "E foarte mult adevăr în tot ceea ce faceți. Așa cum ați cântat voi... încă îmi caut primele cuvinte", a spus Andi Moisescu după momentul celor de la 7 Klase. Andra consideră că piața muzicală are nevoie de o astfel de trupă. 

Românii au talent, update 5: Florin Călinescu a fost fascinat de Natalia Duminică, care de la doi ani și jumătate și-a urmat pasiunea pentru dans. A avut un moment impecabil de bellydance, toți cei patru jurați fiind impresionați. "M-ai lăsat fără cuvinte. Ești minunată. Îmi doresc din suflet să te revăd", a spus Andra. 

Românii au talent, update 4: Ștefan Glăvănescu, în vârstă de 16 ani, l-a impresionat pe Andi Moisescu, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. "Am avut sentimentul că sunt în fața unei scene lirice. Îți poți găsi locul pe orice scenă lirică în lumea asta", i-a spus Andi Moisescu.

Românii au talent, update 3: A urma Bianca Ceaușescu, care, în pași de flamenco, a adus ritmurile spaniole pe scena "Românii au talent". "Bravo!", i-a spus Mihaela Rădulescu. "Îmi place mult flamenco. Faptul că ai pus un pic de românesc mi s-a părut cireașa de pe tort. La fix!", i-a spus și Andra. "Dacă la preselecții ai fost o poveste, în seara aceasta ai fost o poezie", i-a zis Andi Moisescu.

Românii au talent, update 2: Pe scenă a urcat Corul de copii Unison72 de voci minunate. Corul de copii Unison a dat dovadă de un moment excepțional pe marea scenă a talentelor. "Sunt minunați", a spus Florin Călinescu.

Românii au talent, update 1: A început emisiunea. Pavel Sfera i-a încântat pe jurați cu un moment muzical.

Românii au talent, 18 mai: Surprizele se vor țin lanț în cea de-a patra gală live a show-ului difuzat pe PRO Tv. Corul de copii Unison, Natalia Duminică, 7 Klase, Ștefan Glăvănescu, Duo Romance, ADNEU, Bianca Ceaușescu, Rareș Florescu, Pavel Sfera și Bianca Badea sunt cei 10 semifinaliști care vor urca pe scenă vineri.

Aceștia vor face totul pentru a cuceri publicul cu reprezentațiile pe care le-au pregătit pentru cea de-a patra gală live. Spectacolul va fi completat de două momente speciale, aduse la "Românii au talent" de trupa VUNK și de Alex Magala.

Românii au talent, 18 mai: Vinerea trecută, după o seară extraordinară, plină de supans, emoție și adrenalină, doi concurenți au trecut mai departe în Marea Finală a sezonului 8. Primul finalist a fost desemnat de telespectatori, care și-au putut vota concurenții favoriți atât prin SMS, cât și online, iar juriului i-a revenit dificila misiune de a alege care dintre concurenții clasați pe locurile 2 și 3 va merge mai departe. Juriul a avut, de asemenea, rolul de a propune un concurent pentru Premiul de Originalitate, iar alegerea celor patru a fost Emil Rengle. Primele finaliste ale serii au fost Amelia Uzun și Ana Cernicova, conform voturilor publicului. Pe locurile 2 și 3 în preferințele publicului, s-au aflat Emil Rengle și Laura Bisog și Grigore Luca. După îndelungi deliberări, jurații și-au împărțit voturile între concurenții aflați pe locurile 2 și 3. În această situație, Pavel Bartoș a deschis votul cu preferințele publicului, iar cel de-al doilea finalist al celei de-a doua gale LIVE din Sezonul 8 "Românii au talent" este Emil Rengle.


Românii au talent, 18 mai. Cum se votează: Votează online sau prin SMS la 1264*, în timpul edițiilor Live, și susține-ți eroii în MAREA GALĂ A TALENTULUI.

Pentru a putea vota online, trebuie să te autentifici în platforma de vot folosind Login cu Facebook de pe romaniiautalent.protv.ro.

Poți vota ONLINE o singură dată într-o sesiune de vot, marcată în emisiune prin Start/Stop.

*Limita de vot este de 10 SMS/concurent.

Tariful este de 0.48 Euro (TVA inclus), numărul este valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil.

Vezi și: ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - VOT FINAL Semifinalişti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel